Începe Expo Aventuri 2013! Pescuit si vanatoare

Home « Evenimente « Expozitii

Pregătiți-vă... pentru că vine primăvara pescărească! Începe Expo Aventuri 2013 la pescuit și vânătoare, ediția a XI! Un eveniment pe care pasionații îl așteaptă cu sufletul la gură și care se va desfășura în perioada 14 – 17 martie în Piața Constituției, chiar în fața Casei Poporului! Iar anul acesta, organizatorii au pregătit o gamă largă de produse și accesorii destinate atât pescuitului amator și sportiv, cât și a vânătorilor.

De joi, 14 martie, până duminică, 17 martie, cel mai mare târg dedicat pescuitului sportiv din România - Expo Aventuri la pescuit și vânătoare 2013 – ediția de primăvară, va avea porțile deschise atât pentru pasionați, experimentați, cât și pentru curioși! În cadrul evenimentului vor fi prezentate tehnici de pescuit și produse nou apărute, care să ușureze practicanților distracția pe apele sau în pădurile din România. Mai mult, ne vor fi prezentate noutățile anului 2013, oferte speciale, consultanți și campioni dispuși vorbească despre activitățile lor și să ne împărtășească din experiențele proprii.

Începutul sezonului de pescuit!

Expoziția marchează începutul sezonului de pescuit, alături de nume mari din domeniu precum: EnergoFish, Watson/Best for fishing, Givadi/Claumar, Mim Team, Normark/Total Fishing, Peapa.ro, Baracuda, Abrevis, Senzor, Quest Baits, Magic Baits, barcuta.ro, Orizo, Carping Club, Pescuitshop.ro, Tapel, Decoratex, Huntdecor etc.  Dintre mărcile prezente se regăsesc: Shimano, Lamiglas, Trabucco, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Rapture, Owner, Benzar, Sakura, K-Karp, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Big Hammer, Maver Carp UK, Rublex, Lake Fork, Carp Zoom, Gamakatsu, River2Sea, Korda, Kryston, Solar, Cralusso, Sportex etc.

Program expozițional

Programul expozițional are în cadrul său cea mai mare diversitate de scule de pescuit, ultimele noutăți în domeniu, experți și campioni. De asemenea, târgul va prezenta și oferte speciale ale producătorilor de unelte pentru pescuit și unelte de vânătoare. În zilele de joi și vineri programul este între 10:00 – 19:00, iar sâmbăta și duminica puteți admira și achiziționa exponatele în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Gina Rotaru

Foto: www.expoaventuri.ro

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement