Expoziție de yachturi în Piața Constituției

Home « Evenimente « Expozitii

După vacanța de 1 Mai pe litoralul românesc, ne pregătim de un alt eveniment de anvergură! De data aceasta, în mijlocul bucureștiului! Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului este pe cale să-și deschidă porțile în Piața Constituției! Pasionații de yachturi și ambarcațiuni sunt așteptați cu mic cu mare la o expoziție impresionantă cu vânzare: Romanian Boat Show 2013! Evenimentul se va desfășura în perioada 22-26 mai și va strânge laolaltă aproximativ 30 de expozanți cu peste 50 de ambarcațiuni! O nebunie care va face valuri chiar în mijlocul Capitalei!

Anul acesta Romanian Boat Show 2013 se află la cea de-a opta ediție! Evenimentul a devenit o tradiție printre pasionații de yachting și navigație, dar și printre iubitorii sporturilor extreme. Pe lângă producători și ambarcațiuni impresionante, bucureștenii și nu numai se vor putea bucura și de prezența agențiilor de turism maritim, venite cu oferte tentante pentru vacanța de vară. Iar asta nu e tot! Prețurile ambarcațiunilor sunt de producător... Așadar, dacă te gândești la achiziționarea unui yacht sau a oricărui tip de ambarcațiune, acum e momentul. Nu de alta, dar vei avea parte și de specialiși în consultanță și de personal calificat în asigurare.

Yachturi de o suprafață de 6.000 de metri

Romanian Boat Show 2013 se desfășoară pe cinci zile și 6.000 de metri pătrați! La eveniment vor fi prezenți cei mai importanți producători de ambarcațiuni și dealeri, care vor prezenta vizitatorilor cele mai noi yachturi, ambarcațiuni de pescuit, dar și accesorii de calitate pentru toate sporturile de apă. Accesul la aveniment se va putea face doar pe bază de invitații sau de bilete, care vor putea fi cupărate de la intrare cu 15 ron de persoană. Elevii și studenții se bucură de intrare gratuită pe tot parcursul expoziției.

Organizatorii preconizează că anul acesta numărul vizitatorilor va depăși așteptările. Nu de alta, dar numărul lor crește de la an la an. Iar 2012 a înregistrat un număr optimist atât de expozanți cât și de vizitatori. În doar cinci zile de expoziție, Romanian Boat Show a reușit să prezinte 50 de ambarcațuni luxoase de la 30 de expozanți cu renume mondial. Numărul de vizitatori: peste 2.000. Așadar, dacă aveți timp și plăcere, mergeți să admirați yachturile luxoase care vor fi expuse în Piața Constituției. Cine știe, poate vă veți lipi de vreuna... În caz contrar, vă puteți îndeletnicii cu un alt eveniment: Aqua Fest, organizat în perioada 9 mai-9 iunie în București, de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Administratia Nationala Apele Romane.

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement