Expo Apa 2013 – 10 iunie la Palatul Parlamentului

Home « Evenimente « Expozitii

Luni își deschide porțile Expo Apa 2013, cel mai important eveniment anual din sectorul apei! Evenimentul se află la cea de-a 15-a ediție și se va desfășura la Palatul Parlamentului în perioada 10-12 iunie 2013. El va strânge laolaltă aproximativ 1.500 de profesioniști de apă din România și din străinătate, care vor dezbate împreună problemele resurselor de apă încercând să găsească soluții noi și eficiente în gestionarea ei în toate zonele țării.

Va fi un eveniment important, în cadrul căruia vor fi organizare ateliere de lucru, conferințe și expoziții, toate cu tema eficientizării sistemului de apă în țară! Evenimentele din cadrul Expoziției Internaționale ExpoApa 2013 sunt organizate de Asociația Apa Românească și susținute de Asociația Internațională de Apă (IWA). Participanții la conferințe și expozanții vor avea ocazia unică de a prezenta problemele sistemului de canaizare și a apei potabile în România, pentru a găsi împreună cu marii profesioniști internaționali soluții eficiente în ecologizarea și sporirea resurselor de apă potabilă. Vor fi prezenți reprezentați din UE, din zona academică, consultanți, furnizori și executivi delegați de firme importante internaționale. De asemenea, evenimentul este o portiță de a găsi noi potențial investitori în tehnologia și rețeaua de canalizare a României.

Dezbateri pentru dezvoltarea serviciilor

Evenimentul se va concentra pe nevoile de eficiență și eficacitate în asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în toate zonele cu legătură la Dunăre - Marea Neagră și invită academicieni și practicieni, finanțatori și antreprenori, autoritățile de reglementare și utilități, consultanți și furnizori de tehnologie să se alăture și să contribuie la evaluarea situației existente și găsirea unor noi soluții pentru abordarea noilor cerințe provocatoare.

Programul Expoziției Internaționale ExpoApa 2013 va consta dintr-o serie de ateliere pe teme cu probleme instituționale și financiare, prezentări ale platformelor de apă, expoziții de specialitate și o conferință privind energia oferită de aceasta. La ExpoApa 2013 vor participa și companii importante precum Reprezentanţa KSB și Eptisa România, care vor rezenta ultimele noutăți privind proiectele și activitatea pe care urmează să o desfășoare în decursul anului. 

Fiecare își va expune punctul de vedere și va veni cu idei noi pentru a obține investiții calitative și parteneriate pentru dezvoltarea României din punct de vedere al sistemului de apă. De la irigații și până la apa de la chiuvetele românilor, specialiștii naționali și internaționali vor discuta toate posibilitățile unei colaborări și eficientizări privind calitatea, ecologizarea și economia. Ajutați la schimbare! Faceți un pas important și expuneți-vă ideile pentru ecologizarea României!

Gina Rotaru

Foto: wallpaperfast.com

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement