Agitație la Expo Aventuri 2013! (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

Clar, în martie s-a dat startul celor mai importante târguri din an: Targul de Turism București și Expo Aventuri 2013 – pescuit și vânătoare! Și, cum ambele intră în aria noastră și a voastră de interes, bineînțeles că nu puteam lipsi de la niciuna! Așa că ne-am dus cu mic cu mare să vedem ofertele de top ale producătorilor și ce mai e nou pe piață în materie de pescuit și vânătoare! Ce am găsit?

 

Agitație cât vezi cu ochii! În prima zi de expoziție s-au adunat sute de oameni, pregătiți de... achiziționare! Da, dacă la marea majoritate a târgurilor mulți preferă să admire, la Expo Aventuri 2013 vânzările s-au simțit încă din prima zi. Și nici nu-i de mirare! Sute de lansete, milioane de cârlige și momeli care mai de care mai atractive au luat ochii vizitatorilor încă de la intrare! Iar dacă ești pasionat de camping și vânătoare, imposibil să nu te înghesui la expoziția de corturi, cu prețuri reduse, și la colecțiile de cuțite, care luceau din vitrina expozanților...

Shopping între grătare, mici și bere

Chiar dacă era frig de crăpau pietrele, în fața Casei Poporului voia bună se simțea încă de pe trotoarele lăturalnice. Organizatorii evenimentului au avut grijă ca vizitatorii să se simtă bine, oferindu-le o zonă de grătar, chiar în mijlocul târgului. Ne-am oprit și noi să aruncăm o privire, uimiți de voia bună a oamenilor, care stăteau fericiți la mese, discutând despre noile achiziții de lansete, momeli sau echipamente de munte! Intrăm entuziasmați în târgul propriu-zis și aglomerația se simte după primii pași! Marea majoritate s-au dus către standurile cu lansete, momeli, găleți, scaune de pescari cu multe alte accesorii specializate. Prețurile... cu oferte tentante. Peste tot zărești afișe cu 2+1 gratis, 40% reducere sau 12 lei la orice produs (momeli).

GPS-uri, navomodele sonare și ... bălăceală

În mijlocul târgului am zărit un stand cu câteva bărci pneumatice pentru pescuit, și... o piscină umplută cu apă, în care expozantul se juca cu câteva novomodele sonare. Toate la promoții și cu oferte de 3+1 gratis! Puțin mai departe, intrăm în lumea vânătorilor! Cuțite de vânătoare de toate dimensiunile, cu mâner din lemn sau din marmură, extrem de rezistente, cu prețuri ce variază între 50 ron și 600 ron, în funcție de model. Nu lipsesc briceagurile marca Victorinox sau modelele marca Leatherman, care stau expuse în fața standului, în vitrine.

Lansete, mulinete, corturi - prețuri

Ce puteți găsi la Expo aventuri 2013 la prețuri destul de convenabile? Noi am făcut o selecție de produse la prețuri de mijloc, pentru fiecare categorie de cumpărători! Însă, dacă sunteți pasionați, este bine să dați și voi o raită! Nu de alta, dar s-ar putea să vă lăsați tentați și de accesorii ceva mai scumpe, însă cu mult reduse față de prețurile din magazine. Am găsit mulinete de la 30 ron până la 200 ron, lansete cu prețuri între 70-400 ron, echipamente, genți și bărci plenumatice marca energofish, cutii pentru depozitare cu prețuri între 25 ron -60 ron, cârlige (în jur de 10 ron mici – 30 mari), sac Bac la 59 ron, juvelnicuri (în jur de 50-70ron) și corturi (între 650 ron și 1120 ron). Ce spuneți, se merită?

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement