A început Salonul Nautic Bucuresti 2013 (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

Gata, în sfârșit a început cel mai așteptat eveniment nautic al anului: Salonul Nautic International Bucuresti 2013! Un eveniment de la care noi nu puteam lipsi, mai cu seamă că este printre puținele momente din an în care producători, dealeri și personalități din domeniul nautic se strâng laolaltă pentru a-și prezenta cele mai noi proiduse sau cursuri. Așa că, am ne-am prezentat cu voioșie la eveniment și ne-am documentat în amănunt pentru a ne da seama încotro merge piața în 2013! Ce am aflat?

Că avem ambarcațiuni noi, de calitate, skijet-uri cu mulți cai putere, plăci de wakeboard și surf de ultimă generație, îmbrăcăminte, încălțăminte de specialitate, noi rute de croaziere și... multe oferte care să îți ia ochii! De la jakete, ambarcațiuni de mici dimensiuni și până la yachturi impresionante, Salonul Nautic International Bucuresti 2013 le are pe toate! Motiv pentru care, nu ne-am putut abține și ne-am perindat pe la mai toate standurile, pentru a vedea fiecare ofertă în parte!

Între avion și yacht!

Vrei nu vrei, pe drumul spre zona expozițională te lovește entuziasmul! Zeci de avioane stau aliniate lângă aleea care duce spre expoziție... O imagine care, inevitabil, te duce cu gândul la grandoare și lux. De la intrarea în sală, unde se desfășoară Salonul Nautic International Bucuresti 2013, pășești pe un covor roșu, care te îndrumă pe aleea principală. O alee de-a lungul căreia îi găsești pe toți expozanții dispuși să ofere îndrumări, detalii și sfaturi în ceea ce privește achiziționarea produselor lor! În mijloc: cele mai scumpe ambarcațiuni existente la Salonul Nautic International Bucuresti 2013! O imagine frumoasă care te „lovește” încă de la intrare!

Și că tot veni vorba de prețuri, cel mai scump exponat de anul acesta este un yacht care valorează în jur de 75.000 de euro! Poate fi admirat încă de la intrare, iar în jurul lui sunt expuse produse de lux, printre care și două mașini! Una dintre ele... un Maserati de toată frumusețea, negru, cu interiorul din piele crem! Nu putem pune că a fost atracția primei zile de expoziție, însă cu siguranță a fost admirat de toți vizitatorii!

Salonul Nautic International Bucuresti 2013

Aceaasta este cea de-a 5-a ediție a Salonului nautic International Bucuresti, iar numărul vizitatorilor pare să crescă încet, dar sigur, de la un an la altul. Evenimentul a început ieri și va ține până duminică, inclusiv, iar prima zi a adunat, pe lângă vizitatori și potențial cumpărători, și oameni de presă, nu neapărat din domeniul nautic, interesați de noile exponate.

Semn că expoziția a început să fie un punct de interes de mare importanță, ceea ce ne duce cu gândul că piața de ambarcațiuni și accesorii nautice din România începe să prindă contur, prin cooptarea nu doar a unor clienți fideli, ci a atenției întregii mass media. Așadar, dacă aveți timp și plăcere, nu ratați expoziția de anul acesta! Dacă însă, timpul nu vă permite, stați fără grijă! Noi vom fi cu ochii pe ea și vă vom reda cele mai interesante și „fierbinți” informații!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement