A început Romanian Boat Show 2013 (foto)

Home « Evenimente « Expozitii

Piața Constituției s-a transformat într-o arie expozițională de lux! Astăzi a început mult așteptatul eveniment „Romanian Boat Show” 2013. Zeci de yachturi sunt atent aliniate în mijlocul expoziției, iar de jur împrejurul lor se regăsesc ambarcațiuni pretențioase, de la firme de renume. Noi am fost printre primii vizitatori care au pășit în mijlocul luxului, iar ochii ni s-au fixat încă de la intrare pe celebrul catamaran al lui Ivan Patzaichin! Un model impresionant, pe care imposibil să nu-l vrei!

Nu era zarvă și nici aglomerație. La primele ore ale dimineții expozanții încă își aranjau ambarcațiunile. Fiecare companie deține o arie proprie, iar curățenia de dimineață era în toi, pentru o primire ca la carte a vizitatorilor. Printre mărcile care se zăresc cu lejeritate încă de la intrare se află MacGregor (da, vedeți bine), Quicksilver, iar un spațiu aranjat deosebit îl deține Princess Boat Division. Un spațiu în care poți admira trei tipuri de ambarcațiui: yacht, șalupe de viteză și un skijet de toată frumusețea. Cu cât de adânceai mai tare în aria expoziției, modelele variau iar design-ul multora dintre ele reușea să îți capteze atenția.

Ziua I – zi de luciu

Nerăbdarea ne-a făcut să ajungem acolo la primele ore ale dimineții, când, din păcate, expozanții nu erau pregătiți întru-totul pentru vizitatori.Chiar dacă s-a anunțat că evenimentul începe în mod oficial în data de 22 iunie, la ora zece, unele ambarcațiuni nu erau asamblate, altele nu erau luctruite, iar prețurile tituror lipseau cu desăvârșire. E clar, ziua I este zi de luciu! Toți reprezentanții pe care i-am zărit aveau oameni cu cârpele în mână, care lustruiau de zor ambarcațiunile expuse. Vorba aceea, nu se aștepta nimeni la vizite în prima zi, și la primele ore ale dimineații.

Am dat roată și am ajuns la stantul lui Ivan Patzaichin, unde catamaranul era deja lustruit și expus cu mare mândrie. O bijuterie de ambarcațiune pe care n-am rezistat să nu putem mâna. Măcar pentru a simți finisajele de lux... Reprezentantul de la acel stant ne-a asigurat că la orele după amiezii avem și canotca expusă, iar Ivan Patzaichin își va face prezența la eveniment! Motiv pentru care ne vom relua vizita cu optimism, până vom reuși să obține un interviu...

Cort cu echipamente sportive

La capătul expoziției se zărește un cort măricel, în care sunt echipamente nautice profesionale. De la îmbrăcăminte precum costume de neopren, veste de salvare, pantaloni scuți sau tricouri și până la plăci de surf și wekboard, toate se aflau în plină aranjare! Așadar, dacă sunteți tentați să mergeți la expoziția „Romanian Boat Show 2013” o puteți face după amiază sau de mâine dimineață până la ce oră dorinți. Nu de alta, dar până atunci firmele vor avea timp să își expună toate produsele și ofertele existente. Noi ne-am întors încântați datorită atmosferei optimiste și a sentimentului oferit de prezența impunătoare a ambarcațiunilor de lux. Motiv pentru care vom fi acolo și mâine!

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement