Vendée Globe 2012 - 2013

Home « Evenimente « Concursuri

A început numerotarea inversă! În mai puțin de două săptămâni, Parisul va fi luat cu asalt de un eveniment de anvergură mondială: Vendée Globe 2012-2013! Una dintre cele mai așteptate curse de yachturi solo de pe parcursul unui an, la care vor participa peste 20 de căpitani de navă. Startul se va da pe 11 noiembrie, când ambarcațiunile se vor aduna cu mic cu mare în portul Les Sables d'Olonne din Paris, de unde vor porni într-o cursă nebunească pe apă! O cursă care va ține cu sufletul la gură sute de participanți și, poate, mii de pasionați!

Așadar, în 10 noiembrie yachturile se vor alinia în portul Les Sables d'Olonne, iar startul se va da în ziua de 1 noiembrie. Agitația e în toi, organizatorii vrând să monitorizeze cursa pas cu pas. De îndată ce cursa va începe, cursa Vendée Globe va fi monitorizată minut cu minut prin toate căile posibile, pentru ca fanii să poată fi la curent zilnic cu tot ce se întâmplă.

Monitorizare completă

O echipă de șapte oameni – schimbați la fiecare 10 zile – vor lucra din Montparnasse Tower race HQ de la ora 5.00 până la 17.00 (ora franceză). Va exista o zonă pentru relații cu publicul, unde își vor face simțită prezența sponsorii de ambarcațiuni și o cameră unde își vor efectua activitatea jurnaliștii francezi și internaționali.

O arie unde sunt așteptați să-și facă apariția peste 200 de vizitatori, cărara li se vor lua interviuri transmise în direct pe site-ul oficial al evenimentului (www.vendeeglobe.org). Pasionații vor putea urmări online cursa, vor primi informații privind prognoza meteo, activitățile și acțiunile care ar urma să se desfășoare în ziua următoare.

Apariție nouă: Javier Sanso

Iar anul acesta avem premiere chiar înainte de start. Celebrul comandant de navă spaniol, Javier Sanso, și-a anunțat participarea la eveniment. Motiv pentru care se anunță o cursă strânsă, care ne va ține cu sufletul la gură! Iar dacă nu aveți posibilitatea de a ajunge acolo, pentru a simți adrenalina, nu vă necăjiți. Vă ținem noi la curent cu tot ce se întâmplă.

Gina Rotaru

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement