Scrie si castiga, cu Legende Urbane!

Home « Evenimente « Concursuri

Îţi place să scrii, să despici firul în patru sau să creezi adevărate legende urbane? Marea familie Zappers te invită în sânul ei, oferindu-ţi şansa anului: să scrii şi să fii premiat pe baza like-urilor şi review-urilor la articolele scrise chiar de tine. Arată-ne că ştii să rămâi ancorat în realitate şi, în acelaşi timp, că ai acel ceva care să te premieze.

 

În perioada 12 Mai -25 Iunie 2014 (situaţie excepţională - Concursul poate fi prelungit până la data de 10 Iulie 2014), ai posibilitatea să câştigi, pe lângă notorietate, o mulţime de premii. Cum? Este simplu! Publică articolele în campania noastră Urban Legends, dă veste prietenilor tăi virtuali şi ispiteşte-i să-ţi aducă multe like-uri şi aprecieri, pe care îi aşteptăm să răsfoiască fiecare legendă în parte şi să voteze, să comenteze dacă sunt sau nu adevărate, dacă le ştiau sau dacă au ceva de adăugat.

 

Ce premii? Premii materiale diverse sau Marele premiu constând într-un sejur de 7 zile în Corfu, cu cazare şi transport incluse în perioada 17-24 Septembrie 2014. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii la Concursul nostru şi să postezi articolul tău original de 500-1000 cuvinte, cu tema Legende Urbane.

 

Iar surprizele nu se opresc aici!!! Poti posta mai multe articole cu aceeaşi temă şi în funcţie de notorietatea lor (like-uri, distribuiri, invitaţii către prieteni), creaţiile tale intră în Marea Finală. Mai mult decât atât, articolele care intră în Marea Finală ( Faza a II-a a Concursului ) vor fi publicate în site.

 

Nu-i aşa că sună mai mult decât tentant? Participă la Concursul nostru şi convinge-te că nu spunem anecdote ocazionale sau simple poveşti.

 

sursa articol: zappernews.ro

 

Publicat in: mai 2014
Etichete pentru acest articol: apa, concurs, Corfu, mare, premii, vacanta
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement