Raliul Deltei Dunării

Home « Evenimente « Concursuri

Eveniment mare în Delta Dunării! În perioada 31 mai – 1 iunie are loc Raliul Deltei, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop! O cursă nebună pe malurile Deltei Dunării, care va atrage zeci de participanți și sute de curioși! Acest raliu revine în calendarul competițional din România după o pauză de mai bine de 20 de ani! Motiv pentru care, weekend-ul acesta, nu ne mai dăm cu barca, ci testăm raliul de pe malul Deltei Dunării!

 

Delta Rally – o nouă provocare! Așa îl numesc organizatorii, care debordă de emoție, mai cu seamă că până la startul competiției mai sunt patru zile. Iar marea noutate a anului 2013 este că vom avea în premieră un raliu de macadam! Delta Rally va avea loc în perioada 31 mai și 2 iunie pe o distanță totală de 463,8 km dintre care 109,8 km reprezentați de cele 10 probe speciale de clasament. Vorbim despre drumuri forestiere din județul Tulcea precum cele din Ocoalele Silvice Babadag, Cerna şi Niculiţel. Va fi o adevărată nebunie pe patru roți, care va încinge atmosfera prin turația motoarelor și agitația competițională, care va strânge laolaltă sute de vizitatori curioși să vadă întregul show!

Restricții de circulație

Pentru a nu exista incidente, organizatorii împreună cu autoritățile locale restricționează, pe perioada concursului, câteva cău de acces spre zona competițională. Acestea sunt: :

1. str. Isaccei se va închide circulaţia de la sensul giratoriu Pelican şi Moară şi se va devia pe str. Victoriei, str. Lac Ciuperca şi str. Ing. Dumitru Ivanov, de către un echipaj de Poliţie Rutieră format din doi lucrători;

2. str. Babadag (sens giratoriu Teatru Jean Bart) se va închide circulaţia şi se va devia pe rute ocolitoare (respective str. Dobrogeanu Gherea ) str. Buna Vestire, în ziua de 31.05.2013 şi 01.06.2013 orele 16.00 – 20.30 de către un echipaj al Poliţiei Rutiere format din doi lucrători;

3. str. Păcii intersecţie cu str. Babadag, se va închide circulaţia pe str. Păcii şi se va dirija pe str. Dobrogeanu Gherea şi pe str. Mahmudiei de către un echipaj al Poliţiei Rutiere format din doi lucrători;

4. str. Grigore Antipa şi str. Gloriei (intersecţie sens giratoriu “Delta”) se va închide circulaţia pe străzile respective şi se va devia pe str. Nicolae Bălcescu, str. 9 Mai de către un echipaj al Poliţiei Rutiere format din doi lucrători.SS 10 Superspeciala Tulcea (1,9 km)

5. Parcările de la Casa Sindicatelor, str. Isaccei S.P.R.C.I.V. Hotel Delta, Hotel Egreta, Hotel Select, str. Babadag Spicu şi str. Unirii, vor fi asigurate şi eliberate deautovehicule în timp util prin grija poliţiei locale din cadrul Primăriei Mun. Tulcea.

Gina R.

Foto: raliuldeltei.ro

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: Delta Dunarii, Delta Rally, raliu Delta Dunarii, raliul Deltei
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement