Premieră în România! Cupa de Regatte McCann-Erickson

Home « Evenimente « Concursuri

Anotimpul bălăcelii a început, iar competițiile marine sunt pe val! Încep regattele de yachting! Sute de sportivi ard de nerăbdare să își testeze abilitățile pe mare, iar organizatorii sunt la foc continuu cu pregătirile. Asta pentru că pentru, România va găzdui pentru prima dată Cupa de Regatte McCann-Erickson! O regattă organizată de trei mari cluburi de yachting din România, care se va desfășura în prima lună din vara 2013! Va fi un eveniment de anvergură, la care vor porticipa cei mai iscusiți și apreciați sportivi de yachting din cele trei școli organizatoare: Life Harbour, Black Sea Sailing și Yacht Club Regal Român!

Vorbim despre cea mai mare Cupă de Regatte din România, care se va desfășura în perioada 7 iunie-1 septembrie, și în cadrul căreia vor avea loc cinci competiții de yachting. Toate competițiile vor avea loc între Vama Veche şi platformele de foraj marin. Ca puncte intermediare vor fi intrările în stațiunile Marina Eforie Nord, Portul Tomis şi Marina Limanu! O regată de anvergură, organizată pentru prima oară în România de către unii dintre cele mai importante firme și școli de yachting din țară! Va fi o adevărată nebunie, la care turiștii vor putea asista pe plajă sau la punctul de start, pentru a simți adrenalina și emoțiile concurenților!

Programul Cupei McCann-Erickson

Cupa de regatte McCann-Erickson va începe în data de 7 iunie 2013 cu prima regată organizată de NauticLife și Black Sea Sailing. Cea de-a doua regată se numește „Regele Mihai I”, este organizată de Yacht Club Regal Român și se va desfășura în perioada 21-23 iunie. A treia regattă este organizată de NauticLife în parteneriat cu LifeHarbour și va avea loc în perioada 19-21 iulie, anunță Mediafax.ro. A patra regattă se desfășoara în perioada 15- 18 august și este organizată de Yacht Club Regal Român şi NauticLife; iar cea de-a cincea regattă va avea loc între 31 august – 1 septembrie, fiind organizată de Black Sea Sailing în parteneriat cu Primăria Mangalia.

La fiecare regattă vor participa, în medie, 25 de ambarcațiuni cu vele, iar la bordul acestora vor aproximativ 200 de persoane. Evenimentul este unul așteptat atât de organizatori și sportivii cluburilor de yachting din România, cât și de pasionați și presa de specialitate! Motiv pentru care se anunță a fi unul de anvergură, în cadrul căruia vom sta cu sufletele la gură pentru a afla câștigătorii. Promitem să vă ținem la curent!

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement