Nautic Valentine's

Home « Evenimente « Concursuri

 

De Valentines Day sărbătorim dragostea cu premii „de colecție”... doar e ziua voastră!! Înscrie-te în concursul „Nautic Valentine's” și câștigă, pe 18 februarie, unul dintre premiile destinate îndrăgostițiilor: vinuri de colecție și cutii de bomboane. Toate într-o singură zi... ziua voastră Valentine's Day!

 

Cum procedezi?

Nimic mai simplu! Intrați pe pagina de Nautica Magazine de facebook, dați-ne like și completați quiz-ul de Valentine's Day! În data de 18 februarie 2013, trei îndrăgostiți vor fi desemnați câștigători, prin tragere la sorț, iar premiile se vor acorda astfel:

Locul 1 – o sticlă de vin de colecție + bomboane
Locul 2 – o sticlă de vin de colecție
Locul 3 – o cutie de bomboane

Concursul se desfășoară între 12.02.2013 și 17.02.2013, iar câștigătorii se desemnează în 18.02.2013. Câștigătorii vor avea parte și de o surpriză! Vă așteptăm împreună la sediul nostru, din str. Matei Voievod nr. 29, să vă fotografiați cu premiile, alături de echipa Nautica Magazine! Imaginea va apărea pe Facebook, de unde o poți share-ui către toți prietenii tăi! Doar e Valentine's Day!

Dacă nu sunteți din București, transmite-ne adresa ta la redactie@nauticamagazine.ro , și vă trimitem premiul prin curier, oriunde în țară.

Click pentru descărcarea regulamentului

Intervalul pentru ridicarea premiilor și realizarea fotografiilor cu echipa noastră este: de luni până vineri, între orele 16.00 – 17.00. Vezi regulamentul.

Am citit descrierea concursului termenii și condițiile și vreau să particip la concurs!

Concursuri romantice de valentines Day organizează și site-urile noastre surori: Eater.ro, EaterMagazine.ro, Buiders.ro, MyBuildersJobs.ro și BuildersMagazine.ro.

Câștigătorii sunt: 

Locul I - Oana Bunea
Locul II - Calin Craciun
Locul III - Eliza Lucas

Felicitări!!!!

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: carnaval nautica, premii carnaval, Valentines Day
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement