It's Argentario Sailing Week!

Home « Evenimente « Concursuri

S-a deschis sezonul de navigație de epocă din Italia! Pasionații de ambarcațiuni de epocă s-au strâns în număr mare în Santo Stefano, pentru a fi prezenți la un eveniment de anvergură în lumea maritimă: Argentario Sailing Week. Evenimentul a început astăzi, 14 iunie 2012, și se va încheia pe 17 ale lunii.

Competiția maritimă de amploare adună laolaltă yachturi clasice și vintage, pentru o cursă în jurul portului antic din Santo Stefano, la vest de Muntele Argentario (coasta de vest a Italiei). Regatta este organizată anual pe Marea Tireniană pentru pasionații de ambarcațiuni clasice și vintage din toate colțurile Mării Mediterane, cu scopul de a celebra frumusețea și dragostea pentru navigație.

Competiția a început în anul 1992 sub numele de Vele d’Argento și a fost redenumită Argentario Sailing Week, în anul 1999. Întrunirea sportivă din Portul Santo Stefano este cel mai așteptat eveniment al sezonului de navigație pentru ambarcațiunile de epocă.

Echipajele, fanii și proprietarii ambarcațiunilor clasice și vintage intrate în competiție se adună anual în Porto Vecchio, cunoscut şi sub numele „La Pilarella, denumire ce vine de la numele orașului care găzduiește tradiționalul eveniment.

Un eveniment de anvergură, care merită urmărit în detaliu, mai ales de către pasionații de yachturi vintage. Motiv pentru care noi vă vom ține la curent cu informații calde din timpul competiției Argentario Sailing Week 2012.

 

Autor: Gina Rotaru

Publicat in: iunie 2012
Etichete pentru acest articol: Argentario Sailing Week, iunie
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement