Începe maratonul de înot la Oradea

Home « Evenimente « Concursuri

Relaxați-vă, inspirați și... săriți în apă! Urmează o cursă nebună de înot! Mai exact, un maraton în scop caritabil care va avea loc sâmbăta aceasta la Oradea. Evenimentul se anunță unul distractiv, iar rezultatele lui vor aduce multe zâmbete locuitorilor români aflați la nevoie. Este prima ediție a evenimentului, care se vrea să devină o tradiție în rândul activităților sportive destinate scopurilor caritabile.

Faci sport, te distrezi și dai o mână de ajutor semenilor tăi! Mai ușor de atât, nici nu poate fi! Prima ediţie a Swimathon, maraton de înot cu scop caritabil, va avea loc sâmbătă 13 iulie la Oradea. Întrecerea se va desfășura în bBazinul olimpic "Ion Alexandrescu", între 111 înotători. Oameni care s-au înscris deja pentru a susține proiectele depuse de organizaţii. Maratonul de înot se va desfășura între orele 10-13, când va avea loc și o strângere de fonduri în scopul de a ajuta dezvoltarea mai multor proiecte cu impact în comunitate.

Maraton de înot cu premii

Organizatorul Swimathon-ului este Fundaţia Comunitară Oradea, care așteaptă cât mai multă lume să ia inițiativă și să se alăture programului pentru dezvoltare. „Mecanismul atractiv şi creativ invită locuitorii din Oradea să ni se alăture în demersurile noastre de a construi o societate frumoasă şi de a face parte din schimbarea pe care şi-o doresc în comunitatea în care trăiesc. Prin conceptul său filantropic şi competiţional, Swimathon se anunţă a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii.”

Organizatorii vor oferi un premiu de până la 4.000 de lei pentru cauza care adună cei mai mulţi bani. Nici orădenii nu se dau în lături de la acte de caritate. Cei care vor dona cel puţin 50 de lei, vor primi automat un bilet la tombola evenimentului. O tombolă care le oferă șansa să câștice premii surpriză. Proiectele cu care participă Fundaţia Comunitară Oradea sunt „YouthBank România” şi „Femina”.

Însă, acestea nu sunt toate. Până acum, la Swimathon s-au înscris în competiţie 11 proiecte: „Şcoala care salvează copaci” - Rotaract Club Oradea, "Educaţie şi acţiune ecologică pentru viitorul sănătos al Oradei" - Academia Civică Bihor, "Şanse egale pentru tineri cu dizabilităţi - Reabilitarea Casei Franz Max" - Asociaţia Alsterdorf, "Şi TU poţi să pui o cărămidă la Construcţia unui Centru Hospice pentru Oradea!" - Fundaţia Hospice Emanuel, "O şansă pentru animale" - Asociaţia Happy Dogs and Other Animals, "Leo Sports Day" - Asociaţia LEO Black Eagle Oradea, "Incubator107" - Incubator107 Oradea, "Împreună schimbăm destinul lui George!" - Asociaţia Pro Cariere, "Money Sense" - AIESEC Oradea. Fii și tu alături de semenii tăi! Intră în vâlva distracției și bucură-te de un maraton de înot plin de semnificații și... adrenalină.

Gina R.

Foto: www.bihon.ro

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: maraton inot, maraton Oradea, Swimathon
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement