Festivalul Bărcilor cu vâsle 2013 – Tulcea

Home « Evenimente « Concursuri

Începeți antrenamentele și pregătiți-vă intens să intrați în competiție cu Ivan Patzaichin! Se organizează „Festivalul Internațional al Bărcilor cu vâsle” 2013! Cea de-a treia ediție se va desfășura în perioada 30 august – 1 septembrie, iar în cadrul evenimentului va avea loc și celebra competiție Rowmania Delta Triathlon.O competiție în cadrul căreia participanții se vor întrece în probe individuale și de echipă de înot, ciclism și alergare. Ești tentat de o asemenea distracție competitivă?

Iar odată ajunși acolo, vă veți putea bucura nu doar de competiție, ci și de frumusețea apelor în sezonul de intrare în toamnă. Căile navigabile ale Dunării spre Sfântul Gheorghe sunt deschise, iar Lacul Ciuperca oferă priveliști superbe în acea perioadă a anului.

Rowmania Delta Triathlon

Înot, mers pe jos și alergat! Acestea sunt probele pe care participanii vor fi nevoiți să le parcurgă în cadrul Rowmania Delta Triathlon, din ediția Rowmania Fest 2013! Evenimentul se va desfășura la Tulcea, duminică, 1 septembrie 2013, în cadrul Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle (30 august - 1 septembrie). Un eveniment care a ajuns la cea de-a treia edicție, și care strânge în fiecare an zeci și chiar sute de participanți dornici să desopere apele și sportul competitiv pe plaiurile românești.

La competiție va participa și Ivan Patzaichin, care se arată entuziasmat să vâslească în canotcă, alături de prieteni și iubitori de natură. "Mi-e dor de competiţii şi concursuri, niciodată nu mă satur de ele. Şi atunci când nu mai pot să particip în cele oficiale, îmi organizez propriile competiţii. Şi îmi invit şi prietenii. Cu cât mai complexe, cu atât mai bine; cu cât mai mulţi, cu atât mai palpitant. Aşa că vă invit să ne întrecem în alergat, mers pe bicicletă şi înot la triatlonul de la Tulcea. Apoi, dacă mai aveţi suflu, veniţi să vâslim împreună în canotcă, pe lacul Ciuperca, sau să explorăm cu înţelepciune apele Dunării spre Sfântu Gheorghe, şi vă promit că n-am să mă supăr dacă mă întreceţi, deşi nu văd cum s-ar putea întâmpla aşa ceva…" a declarat Ivan Patzaichin, pentru rowmania.ro.

Înscrierile la competiție se pot face pe Deltatriathlon.ro, iar costurile de participare variază între 50-100 de ron în funcție de categoria la care participi, iar pentru ștacheta în familie taxa variază între 150-800 ron și include o noapte de cazare la un hotel de 4* şi o plimbare cu catamaranul, pe Dunăre, pentru fiecare persoană. Așadar, vedeți care dintre acestea vi se potrivește și începeți antrenamentele. Nu de alta, dar veți concura cot la cot cu Ivan Patzaichin.

Gina Rotaru

Foto: www.rowmania.ro

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement