Câștigă un Curs de Samba!

Home « Evenimente « Concursuri

Let's dance.. pe ritm de samba! Câștigă un curs de dans, în luna martie, la cel mai în vogă studio al momentului:  Lecții profesioniste, mișcări senzuale și ritmuri caliente... Ce poate fi mai atractiv pentru un început de martie „à la carte”? Vă spunem noi: o competiție strânsă, bucuria câștigului...și bucuria dansului, ce altceva îți poți dori?

 

Da, la noi, premiile de dau din pasiune, doar pentru pasionați! Nautica Magazine oferă un Curs de Samba pentru două persoane la Stop&Dance Studio, în luna martie, în cadrul concursului „Nautic Samba”, care se desfășoară pe pagina noastră de Facebook, în perioada 04.02.2013 – 28.02.2013. Se contorizează îndemânarea la like & share, apoi se anunță câștigătorul. Simplu și la obiect! Invită-ți prietenii... o să-ți fie de ajutor!

Name

Dacă ai câștigat Cursul de Samba, tu și parterenul/partenera ta vă veți puteți bucura de sfaturile unor dansatori profesioniși din cadrul studio-ului Stop&Dance Studio! Veți învăța primii pași în samba și alte dansuri latino, dar și mișcări profesioniste, cu care să vă dați gata prietenii la orice petrecere. Iar dacă vreți stil, grație, eleganță și rafinament, echipa de dansatori de la Stop&Dance Studio vă va impresiona încă din primele minute...

Un curs funny și interesant, care se va desfășura la unul dintre sălile Stop&Dance Studio din București. Tot ce trebuie să faci tu este să dai like & share pe pagina Nautica Magazine de Facebook pentru a aduna cât mai multe puncte. Dacă ai ajuns în vârful clasamentului, pregătește-ți costumul de samba. Iar dacă nu ai, fă rost de unul! E și păcat să pierzi o astfel de ocazie! În martie, simte senzualitatea, trăiește în ritm de Samba!

Premiul face parte din concursul „Nautic Samba” din cadrul „Carnavalului Nautica Magazine 2013”. Succes și... have fun!!!

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, concurs nautic, curs de samba, eveniment
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement