Carnavalul Nautica Magazine!

Home « Evenimente « Concursuri

Pe locuri, fiți gata... pregătiți-vă măștile! Începe Carnavalul Nautica Magazine... în ritm de samba! Din Veneția până în Rio muzica vibrează în pași de dans! Te simți pregătit de distracție? Dacă da, vino la Carnavalul Nautica Magazine, unde plouă cu măști venețiene și premii în ritm de samba! Alătură-te echipei noastre și bucură-te, împreună cu pretenii tăi, de măști venețiene, purtate pe ritmul pasional al muzicii latino, într-un curs de samba cu iz venețian. Ți-am stârnit curiozitatea?

Aici intră în rol pasiunea... distracție, yachturi luxoase, corăbii vintage, șampanii și dulcegării, perfecte pentru o zi de Valetines Day! Le poți avea pe toate! De la romantism, până la ambarcațiuni, Carnavalul NauticaMagazine ți le oferă pe îndelete! Petrece alături de noi ca la Rio sau Venice, cu măști venețiene și dansuri senzuale. Și, cu cât ești mai pus pe distracție, cu atât premiile noastre vor fi mai mari! Tot ce trebuie să faci, este să te înscrii la cele patru concursuri Nautica Magazine.

1. Nautic Masks

Câștigă o mască venețiană pe oră! Cum? Te înscrii pe pagina noastră de Facebook și dai like sau share la postările noastre. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, iar numele său va fi postat pe wall-ul nostru de Facebook. Dacă nu ai avut noroc azi, încearcă și mâine. Punem la bătaie câte o mască venețiană în fiecare oră, timp de două săptămâni, inclusiv sâmbăta și duminica, când veți putea câștiga câte o mască pe zi.

2. Nautic Samba

Intră în concursul cel mare – Nautic Samba - unde ținem cont de fidelitatea și pasiunea ta! Votează imaginea săptămânii, dând like și share la una dintre fotografiile pe care noi le vom posta pe Facebook!Convinge-ți prietenii să continue șirul început de tine. Stânge puncte prin distribuiri, like-uri și share-uri, iar concurentul cu cel mai mare punctaj, ia Premiul cel Mare! Iată clasamentul:

Premiul cel Mare – curs de samba și alte dansuri latino (la final de lună)
Premiul 1 – un curs de pasiuni „surpriză”, la „Incubator 101” (premiu săptămânal)
Locul 2 – 2 șampanii (premiu săptămânal)
Locul 3 – 3 cutii cu bomboane (premiu săptămânal)

3. Nautic Valentines

Un concurs romantic în care îndrăgostiții primesc vinuri de colecție și cutii de bomboane. Cum? Dați like și share imaginilor romantice care vă plac, postate în perioada 11-14 februarie 2013 pe pagina Nautica Magazine de Facebook! Nu vă opriți aici! Cu cât dați mai multe like-uri și share-uri postărilor noastre, cu atât vă cresc șansele de câștig. Câștigătorii vor fi desemnați în data de 15 februarie 2013, în funcție de numărul de like-uri și share-uri date astfel:

Locul 1 – o sticlă de vin de colecție + bomboane
Locul 2 – o sticlă de vin de colecție
Locul 3 – bomboane

4. Nautic Quiz

Câștigă o șampanie pe zi! Abonează-te la Newsletterul NauticaMagazine, intră pe pagina noastră de Facebook, dă startul la Quiz, răspunde la întrebări, apasă butolul „Află mai multe” și ai intrat în marea tragere la sorți pentru o șampanie pe săptămână! Numele câștigătorului va fi postat pe pagina Nautica Magazine de Facebook.

După cum vezi, nimic greu! Distrează-te dând like și share la postările noastre de pe pagina de Facebook și vino să-ți încasezi premiul! „Carnavalește” nautic și câștigă cât mai multe! Ai de unde!

Iar dacă vrei mai multe premii, site-urile noastre surori: Eater.ro, EaterMagazine.ro, Builders.ro, BuildersMagazine.ro și MybuildersJobs.ro v-au pregătit o serie de concursuri la fel de incendiare. Așadar, dați-i bice! Apasă like&share și umple-ți desaja cu premii de colecție!

VEZI AICI Partenerii Carnavalului Nautica Magazine 2013! 

Gina Rotaru

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: amvarcatiuni, concurs nautic, eveniment
Inapoi la categoria «« Evenimente

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement