Yachturi expuse în Piața Constituției (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Agitație mare pentru deschiderea „Romanian Boat Show” 2013! Zeci de firme de ambarcațiuni și-au anunțat parteneriatul cu acest eveniment, iar modelele expuse în Piața Constituției se laudă nu doar cu designul, ci și cu tehnologia de ultimă oră recent implementată! Cum era de așteptat, evenimentul prezintă luxul și calitatea superioară în toată splendoarea lor! De la yachturi și până la accesorii și jucării nautice, toate își fac simțită prezența în cadrul expoziției de anul acesta „Romanian Boat Show” 2013. Ce yachturi sunt expuse în Piața Constituției?

O mică inspeciție, câteva poze reușite și o constatare importantă! În România anului 2013 la mare modă sunt yachturile de mici dimensiuni și șalupele de mare viteză! Nu știm dacă este din cauza crizei sau a preferințelor pasionaților, însă în cadrul expoziției „Romanian Boat Show” predomină yachturile de mici dimensiuni! Printre firmele care s-au pliat pe cerințele și, probabil, bugetul majorității clienților se regăsesc firmele producătoare precuum QuickSilver, Bayliner și StarFisher! După ce dai ocolul expoziției, realizezi că firmele QuickSilver și Bayliner predomină prin prezență. În mijlocul ariei expoziționale există amenajat un ponton lung, de-a lungul căruia pe de-o parte și de alta se află fie ambarcațiuni QuickSilver, fie ambarcațuiuni Bayliner. Semn că acestea sunt cele mai căutate modele ale anului 2013.

Lux și eleganță

Centrul ariei expoziționale are un aranjament impresionant, întrucât deține yachturi de lux, cu design elegant. Un ponton din lemn te urcă la înălțimea lor, de unde poți admira sau poți testa confortul oferite de fiecare ambarcațiune în parte. Bineînțeles, nu am ratat această ocazie, și ne-am plimbat printre yachturile exposie pentru a vedea noile detalii și, mai ales, materialele din care sunt construite interioarele. Ce-i drept, multitudinea de ambarcațiuni QuickSilver ne-a atras atenția. Experior lucios, piele pe canapelele interioare, volanul acoperit cu materiale precum piele în diferite nuanțe sau lemn.

Adevărate bijuterii, de la care ne-am abținut cu greu să nu pășim la bordul fiecărei ambarcațiune pentru a le testa în amănunt. Însă, promoitem să o facem data viitoare, pentru a veni cu impresii și mai detaliate. Nu erau departe nici ambarcațiunile expuse de Bayliner! Modele atractive, cu motoare Mercury! Singura problemă, marea majoritate a acestor ambarcațiuni erau acoperite, pentru a fi protejate de praf și impurități. Asta pentru că la primele ore ale dimineții, vizitatorii nu s-au înghesuit să apară, iar reprezentanții formelor producătoare au preferat să descopere ambarcațiunile doar la creșterea numărului de turiști, pentru a putea fi admirate în toată splendoarea lor. Așadar, dacă vreți să simțiți stilul de viață în lumea yachtingului, vizitați expoziția. Cine știe cu ce model de ambarcațiune plecați acasă, la super reducere...

Gina Rotaru

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement