Yachturi de milioane de euro (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Plăcerea de a avea un yacht privat este incomparabilă. Inițial, oamenii își construiau yachturi proprii cu gândul de a se muta pe oceane. Astăzi, yachtul este un simbol al puterii și al bogăției! Milionarii cumpără yachturi de lux pentu a experimenta sentimentul libertății depline, al extravaganței și a navigației de perfomanță. În zilele noastre, fiecare yacht este proiectat într-un mod unic. Personalizarea este autotputernicul trend, iar cele mai scumpe yachturi existente pe piața internațională sunt construite la cererea celor mai bigați oameni ai lumii. Motivul: în 2013, prețul yachtului definește bogăția! Iată-le pe cele mai scumpe:

1. History Supreme - 3.72 miliarde de euro

Cunoscut și sub numele de „Baia 100 SUPREME”, yachtul este decorat cu oase de dinozauri și mici particule din meteoriți. Proprietarul, un om de afaceri din Malaezia, care a preferat să-și țină numele sub anonimat, și-a ornat ambarcațiunea cu peste 100.000 de kilograme de aur și platină, pentru a-l face mai elegant. Fiecare material folosit în construcția yachtului este dureros de scump, motiv pentru care History Supreme stă pe locul 1 în cel mai scump yacht din lume. Multe părți, inclusiv zona de luat masa, ancora și puntea sunt perfect construite, ornate cu pietre prețioase.

2. Eclipse 620 milioane de euro

Cu o lungime de 160 de metri, cu aproximativ 70 angajați. Acest yacht a fost construit și introdus pe piața ambarcațiunilor de miliardarul rus Rman Abromavich. Caracteristica distinctivă cu care impresionează acest yacht este o tehnologie de apărare bine conceputeă. Yachtul are propriul sistem de detectare a intrușilor. Acesta poate detecta camere de filmat sau fotogratiat și folosește lumina pentru a se bloca posibilitatea de a face fotografii. Yachtul a fost construit la Hamburg, Germania. El dispune de 24 camere pentru oaspeți, două piste de elicopter și un mini submarin.

3. Dubai 271 milioane de euro

Dubai s-a făcut cunoscut inițial sub numele de Platinum 525. Construcția sa a început 1996, a fost oprită și reluată în 2001 la cereera șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, primul-ministru Emiratele Arabe Unite. Proiectul a fost numit apoi „Golden Star”. După lansare, yachtul a câștigat titlul de cel mai mare super-yacht al momentului. Un record pe care l-a doborât ulterior Eclipse. Yachtul are acum aproximativ 160 de metri lungime li este echipat complet cu facilități de lux, inclusiv un heliport, un centru spa și o piscină. Facilități datorită corara a ajusn să fie poreclit „orașul plutitor”. Interiorul este proiectat cu o scară de sticlă grațioasă, care duce la punte. Iar lispa poate continua cu lejeritate cu yachturi mărețe precum Al Said , Dilbar, Al Mirqab, Lady Moura, Seven Seas și Rising Sun.

Gina R.

Foto:  therichest.org

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: design yacht, pret yacht, yacht, yacht de lux, yacht de vanzare
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement