Yachturi de lux scoase la vânzare (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Piața yachturilor de lux pare să înflorească de la o zi la alta! În ciuda crizei financiare, milioane de yachturi sunt produse anual de șantierele navale ale lumii. Rezultatul: colecții impresionante de yachturi de lux au ajuns să se comercializeze pe piața internațională maritimă la prețuri rezonabile. Prețuri care atrage un segment puternic de cumpărători, întrucât raportul calitate preț este cu mult chiar și peste așteptările „vânătorilor de comori” din domeniu! De la yachturi de lux de mici dimensiuni și până la yachturi de foarte mari dimensiuni, piața oferă o multitudine de oferte tentante. Noi le-am analizat în amănunt și, ținând cont de raportul calitate-preț, am ales câteva dintre cele mai atractive modele, realizate în diferite colțuri ale lumii.

Vorbim despre yachtul olandeze, americane, italiene sau spaniole, toate cu design atractiv și specificații tehnice adaptate la anul construcției! Cum piațadin România nu este foarte ofertantă, iar bugetul miliardarilor nu se ridică, poate, la nivelul celor de pe piața internațională, nu ne-am îndreptat către cele mai noi modele de yachturi de lux, ci către yachturi de lux realizate și lansate pe piață din 2000 până în prezent! Motiv pentru care și prețurile sunt mai mici. Însă, vorbim despre yachturi noi, fără defecte și impunătoare!

De la 500 de mii, la patru milioane de dolari

Ofertele sunt în funcție de buget! Cele mai mici prețuri la yachturile de lux noi scoase spre vânzare seregăsesc între două și patru milioane de dolari! Chiar dacă la prima vedere prețurile au părea mari, în comparație cu renumele companiilor producătoare și a calității afișate, putem spune că modelele sunt „best buy”. Vorbim despre modelele Trilogy din 2000 ( de la Tempest Marine – 595,000 €), Sea Raider din 2002 (de la Sunseeker – 2,500,000 €), Sea Breeze din 2005 ( de la Kaiserwerft – 2,900,000 €), Viking Legacy din 2005 ( de la Farocean Marine – 2,700,000 €), 2B din 2009 ( de la Jade Yachts Inc – 4,500,000 €), VK_1 din 2009 ( de la Vulkan Shipyard, Spain – 4,500,000 €). Iar acestea sunt doar câteva dintre ofertele scoase pe piața internațională de ambarcațiuni de firme producătoare de renume.

De la cinci la zeci de milioane de dolari

Și cu cât mărim bugetul, cu atât ofertele și yachturile de lux sunt mai tentante. Modele pretențioase, calitate superioară, tehnolohie high tech de ultimă generație și stiluri diferite în funcție de gusturile potențialelor proprietari. Nu de alta, dar gama se lărgește, iar produsele vin chiar din fiecare colțișor al lumii. Oferte avem din partea companiilor producătoare italiene, care sunt renumite pentru design-ul stilat și elegant, a spaniolilor care fin cu aspect „fierbinte” și îndrăzneț, dar și a americanilor care trec de la o extremă la cealaltă: clasic – ultramodern. Câteva dintre modelele atractive sunt Tania din 2002 ( de la Mondo Marine – 7,900,000 €), Maestro din 2009 ( de la Mondo Marine -8,800,000 €), Les Mangusta din 2007 ( de la Overmarine - 6,500,000 €) sau Whispering Angel din 2008 ( de la International Shipyard Ancona - ISA Yachts – 7,900,000 €).

Cât despre oferte și modele, v-am pregătit și noi o surpriză! Le dedicăm pasionaților o categorie specială, în cadrul căruia sunt listate yachturi de toate modelele, cu toate specificațiile necesare specialiștilor și nu numai! Mai mult, fiecare se bucură și de o calerie foto, pentru ca pasionații să se poată îndeletnicii cu fiecare detaliu al ambarcațiunii. Așadar, bucurați-vă de imaginile și detaliile celor mai noi și controversate modele de yachturi cu Nautica Magazine!

Gina Rotaru

Foto: www.bluewateryachting.com/

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, vanzari yachturi, yachturi, yachturi de vanzare
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement