Yachtul visurilor: 300ft Infinitas (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Cum poți să descoperi „O lume mai frumoasă” dacă nu într-o ambarcațiune de vis? Poți face înconurul lumii într-un mod plăcut, relaxant, luxos, simțindu-te în siguranță în oricare colț al oceanului. Ei bine, de acum lumea este mai frumoasă! Designerul de ambarcațiuni de lux, Schöpfer Yachts, a creat yachtul Infinitas! O ambarcațiune cu aspect unic, pereți din sticlă, dotat cu cameră de zi, sală de mese și piscină interioară... Te tentează?

Pe noi, DA! Are un design parcă scos din fimele SF, cu cap de dinozaur și ochi mari de sticlă, ponton din lemn masiv și structură din oțel. Atractiv la prima vedere... irezistibil la una mai amănunțită! Nivelul principal conține o piscină, o punte pentru plajă, o cameră de zi, bucătărie, spațiu pentru depozitare și o punte cu formă arcuită... cu pistă de helicopter. Yachtul a fost proiectat de E. Kevin Schöpfer, împreună cu arhitecții navali de la Sparkman Stephens,designul provenind de la simbolul pentru infinit.

Niveluri de high class

Nivelul următor găzduiește o serie de apartamente și punte provă secundară. Suita proprietarului ocupă al treilea nivel, cu „sky pod” și o cameră de navigație, pe punte. Nu sunt una, două, ci trei metode de a ajunge la principala punte cu piscină – centrul principal de activitate pe ambarcațiune. Trecerea de la un nivel al altul se poate face printr-o pasarelă directă care se intersectează cu piscina, prin tuburi subacvatice, care le permite oaspeților să practice cu lejeritate o experiență de scuba diving... pe yacht!

O a doua de trecere este „sky-pod”, care se conectează la scările principale și la lift! Da, am spuys Lift! Sky-podul are podea și tavan din sticlă transparentă, care permite luminii naturale să se infiltreze până la piscină și mai jos. În final, a treia opțiune, și cea mai lumească, este simplul mers prin sufrageria celui mai scăzut nivel, care include portaluri din sticlă ce permit oaspeților să vadă piscina. Infinitas poate găzdui 16 persoane, plus echipajul.

Specificații tehnice

Yachtul are o înălțime de 91.5 metri, o lățime de 17 metri și un pescaj de 5.2 metri. Motorul este diesel, rezervoul de combustibil are 65,000 galoane, iar viteza maximă este de 20 de noruri. Viteza de maximă de croazieră pe care o poate atinge noul yacht Schöpfer este de 15 noduri. Proiectul a fost dat mass medieila începutul anului 2010, proiectul urmând să se concretizeze spre finalul acestui an! O construcție remarcabilă și un design unicat, care aduce un plus lumii nautice, transformând-o nu doar într-o lume avansată în tehnologii, ci și într-o „lume mai frumoasă”, pentru noi, turiștii pasionați de ambarcațuni și lumea nautică.

Gina Rotaru

Foto: www.gizmag.com

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: yacht, yacht de lux, yacht design, yacht Infinitas
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement