Vrei sa cumperi sau sa inchiriezi un yacht

Home « Ambarcatiuni « Yaht

             Persoanele care vor sa cumpere sau sa inchirieze iahturi au la dispozitie modele cu lungimi intre 22 si 50 de metri expuse in portul Pierre Canto. Aici pot consulta oferta unor producatori precum: Camper & Nicholson International, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, Oceanstyle Yachting, Dbeere Yachts, Fraser, Yachting Partners International, Blue Water sau SNP Boat Service.

             Daca esti pasionat de barci si navigatie trebuie sa stii ca Jet Boarders va aduce la expozitie iahtul Baia Atlantica 78, in valoare de 4,5 milioane de euro si Oyster 885, la un pret de 5,95 de milioane de lire sterline. Oyster 885 este cea mai scump velier de la targ, dar si unul dintre cele mai puternice ambarcatiuni, cu lungime de 26.85 metri si clasa A in categoria de navigatie. In acelasi top intra si Baia Yachts 100, un iaht cu motor clasa A, de 30 de metri lungime, propulsat cu ajutorul a 2 motoare de 3510 CP fiecare. Dea lungul mai multor decenii Sunseeker in care a construit ambarcatiuni, compania a evoluat de la un brand la un simbol.

             Exponatele sunt spectaculoase, elegante şi extrem de diverse: de la velierele suple, ţâşnind bidimensional, pe lungimea chilei şi pe înălţimea catargului, la iahturile stabile, cu propulsie mecanică, construite din fibră de carbon, inox, plexic şi esenţe scumpe de lemn; de la lotcile strunjit, de astă dată în fibră de lemn, la caiacele filiforme, accesorizate cu tot soiul de cârlige, „parâme”, mici locuri de depozitare ori de prindere a padelelor, uşoare şi ele ca plasă de pescar, prins într- zi cu ghinion.

              Suntem pe cale de a investi in achizitionarea unui yacht. Acesta ne va aduce vacante minunate, aventura, momente unice de relaxare si contemplare, noi prietenii si nu in ultimul rand confirmarea unui anumit statut social. Rasfoim cataloage, studiem diferite oferte si totusi inca nu ne este clar un lucru: yachtul care ne va reprezenta cel mai bine va fi un puternic si ultrarapid yacht cu motor sau un gratios velier? Vom alege sa fim motoristi, copii ai noului sau velisti innobilati de gloria unor traditii? Vom studia in paralel avantajele si dezavantajele ambelor optiuni.

            

Foto:business24

Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: yacht, expunere
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement