Veliere Tartan pentru Gay Games 2014 (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Noi 20 de veliere își vor face intrarea pe piața mondială a ambarcațiunilor la celebra competiție nautică Gay Games 2014. Compania producătoare Tartan va construi o flotă de 20 de veliere destinate evenimentului. Este pentru prima oară în istoria jocurilor când o companie producătoare de veliere se oferă să construiască o flotă de asemenea dimensiuni pentru navigația în cadrul celui mai mare eveniment multi-sportiv din lume LGBT. Lansarea velierelor se va face chiar la începutul competiției, pentru ca suspansul și curiozitatea să fie la intensitate maximă!

Evenimentul se va desfășura în Cleveland, pe marginea sudică a lacului Erie, iar organizatorii se declară recunoscători pentru oferta companiei Tartan Yachts, care este și sponsor principal al Gay Games 2014. Mai mult, Tartan Yachts s-a oferit să fie și sponsorul de platină a întregului eveniment sportiv și cultural, care durează o săptămână. Cele 20 de veliere noi vor purta sigla Tartan One Racers design și vor fi construite după modelul premiat anul trecut: „Tartan Fantail 26”. Un velier dotat confortabil și impresionant de rapid, care poate găzdui un echipaj de trei sau patru persoane.

Seria Fantail

Este model de Jackett Yacht Design, dezvoltat pentru Tartan Yachts. Seria Fantail este disponibilă în trei configurații: DS (Daysailor), WE (Weekender) și ST (Trainer Sail). Seria deține trei caracteristici esențiale în navigația modernă: design atractiv, confortabilitate și o înaltă performanță ecologică.Forma cocii este contemporană, fără extreme, concepută pentru a oferi performanțe previzibile. Bordul este stațios și atent echilibrat, iar puntea oferă o priveliște impresionantă de echilibru în raport cu linia mării. Fantail nu este un „design retro”, ci o performanță, cu un design contemporan bine-manierat și linii clasice atractive.

Cabina de pilotaj are aproape trei metri lungime și oferă spațiu suficient de relaxare pentru una sau trei persoane. Scaunele din cabina de pilotaj sunt conturate cu spătare ridicate, realizare special pentru confort. Călător este pupa pentru cea mai bună poziție tundere vela mare și păstrează cabina de pilotaj clar și uncluttered. Fiecare configurație din seria Fantail deține dotări specifice. Spre exemplu, DS (Daysailor) are toate accesoriile și facilitățile necesare pentru navigația zilnică, WE (Weekender) este dotat cu aparaturăpentru escapadele de weekend, iar ST (Trainer Sail) este destinat școlilor de navigație, având la bord toate elementele necesare pentru lansarea la apă, ancorare, salvare și multe alte accesorii necesare lecțiilor practice pe mare.

Gay Games 2014

Gay Games a apărut în anul 1982 și se organizează o dată la patru ani. Ediția din 2014 se va desfășura între 9-16 august în jurul Cleveland și Akron, Ohio. La eveniment vor fi prezenți peste 11.000 de oameni din întreaga lume întrucât, odată cu începerea navigației, vor avea loc și alte 35 de evenimente sportive și culturale, realizate în conformitate cu principiile fondatoare de participare. Vârsta minimă admisă pentru participarea la Gay Games 2014 este de 18 ani. Așadar, dacă sunteți tentați de o nebunie pe ape în stil competitiv, vă puteți avânta într-o mini vacanță în Cleveland. Înscrierile se fac pe hwww.gg9cle.com. Have fun.

Gina Rotaru

Foto: Tartanyachts.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: Gay Games, veliere, Veliere Tartan, yacht cu vele
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement