Vajoliroja – superyachtul lui Johnny Depp (video)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Vacanță în hollywood style? Johnny Depp și-a pus yachtul privat la dispoziția fanilor săi, în regim de charter! Bijuteria actorului este disponibilă pentru vacanțe de croazieră prin insulele exotice din Bahamas și oferă un confort de milioane. Superyachtul este amenajat în stil vintage/elegant, decorațiunile și materialele ducându-te cu gândul fix la scenele din Pirații din Caraibe!

Însă, până la a spune DA, doar pentru că ești fan Johnny Depp, haide să aruncăm o privire la cum a fost construit yachtul, care sunt dimensiunile lui, ce materiale s-au folosit, ce viteză poate atinge, facilitățile, cum arată interioarele și cât poate costa închirierea unei asemenea bijuterii cu personalitate, pentru o vacanță de-o săptămână...

Preformață vs design

Prețul: 33 milioane dolari SUA! Atât a dat actorul pentru achiziționarea superyachtului de aproape 48 de metri lungime. Ambarcațiunea a fost construită în 2001 de șantierul naval Proteksan Turquois Yacht, din Turcia, iar interioarele au fost amenajate în octombrie 2006 de firma de design Taka Yachts, la șantierul naval Monaco Marine Yard, Franța. Cosntrucția este din oțel și aluminiu, iar motorul este diesel twin Caterpillar 3406, cu o capacitate de 28000 litri de combustibil și 15.000 litri de apă.

Poreclit „Art Deco Meets Orient Express”, yachtul are intoarioarele din lemn de mahon strălucitor, montate în stil Edwardian, cu linii tradiționale în care s-au îmbinat stilurile clasice cu cele moderne. Vajoliroja are o viteză de croazieră de 2,4 noduri șio viteză maximă de 13,3 noduri. Yachtul poate adăposti un echipaj de opt persoane și 11 oaspeți. Deține cinci cabine pentru personal și cinci cabine pentru oaspeți: una pentru proprietar, două de oaspeți, o cabină dublă și o cabină triplă.

Cât despre sporturi nautice, yachtul deține o navă auxiliară Ranieri Soverato, de 5.5 metri, cu motor 115 CP, o navă Nautica, de 4.9m cu motor 60HP, dpuă caiace (double & single), două echipamente de windsurfing (începători și avansați), waterski, wakeboard și echipamente de scuba diving. Oaspeții pot beneficia de facilități precum acces Wi-Fi la internet, sisteme audio-vizuale, televiziune prin satelit, iPod docking station, PlayStation 3 și multe altele...

Prețuri de charter

Yachtul actorului poate fi închiriat cu 98,000 €/săptămână (aproximativ 130.000 dolari) în sezonul de vârf și 84,000 € (aproximativ 110.000 dolari), în extrasezon. Depp și-a numit superyachtul „Vajoliroja” - formând o combinație de primele litere ale numelor persoanelor din familia lui: Iubita Vanessa Paradis, („Va”), el („Jo”), fiica sa de 10 ani, Lily Rose („Liro ”) și fiul de 8 ani, Jack („Ja”). Actorul obișnuiește să navigheze cu Vajoliroja spre insula lui privată din Bahamas, Cay Micul Hall Pond.

Gina Rotaru

Foto: www.bluebookofboats.com

 

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: Johnny Depp yacht, Vajoliroja, yacht Vajoliroja
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement