Un Helix de 39 milioane de dolari! (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Trecem de la nopți orientale, la un răsărit mediteranean! Un răsărit de milioane de dolari apărut pe celebrul șantier naval Feadship! Vorbim despre un yacht impresionant de aproape 49 de metri, care a fost scos spre vânzare cu 39 ,6 de milioane de dolari! Nu, nu am încurcat zecimalele, ci prețul este așa cum ni-l prețin firma constructoare! După ce a fost puternic promovat în Orientul Îndepărtat, Helix a ajuns să facă furori în Marea Mediterană, cu dotări și tehnologie demne de sezonul 2013! Și, în ciuda prețului piperat, yachtul pare să facă cu ochiiul marilor bogătași...

Vorba aceea, bum se poate relaxa un multimiliardar din Singapore sau Hong Kong după o zi grea de muncă printre afaceriști cu idei inovatoare de îmbogățire? Constructorii de yachturi Feadship sunt de părere că cea mai bună soluție este supeyachtul Helix de aproape 49 de metri! Motiv pentru care a ridicat ștacheta ambarcațiunii, declarândul exclusivist prin design, tehnologie și dotări, lanmsându-l pe piață la nu mai puțin de 39,6 de milioane de dolari

Yacht high class personalizat!

Helix este una dintre marile bijuterii ale companiei Feadship. O companie olandeză cunoscută în limea constructorilor de yachturi personalizate de liga întâi lumea, încă de la începuturile anului 1849. Yachturile Feadship sunt create în colaborare cu clientul. Acesta are acces în compania și în zona constructoare a yachtului pentru a-și putea personaliza ambarcațiunea după bunul plac. Superyachtul Helix are toate dortările pe care le-ai putea dori de la o ambarcațiune de multe milioane de dolari. Garnituri precum pereți cu oglinzi, accente de marmură, și o punte spațioasă echipată cu o piscină cu secțiunde cu hidromasaj.

Yachtul a câștigat nenumărate premii, printre care „World Superyacht Award”. În 2012, în timpul expediției în Orientul Mijlociu, Helix a reusit sa impresioneze o serie de VIP-uri. Luxul în care este învăluit și dotările cu ajutorul cărora a reușit să călătorească în zone izolate din Indonezia, precum și părți din Singapore, China și Thailanda, au reușit să îl claseze în topul celor mai dorite superyachturi din lume. Helix stabilit un alt primu pentru că a fost primul yacht care a primit permisiunea să navigheze pe râul Pearl.

Toate cabinele superyachtului se află pe puntea principală, oferind priveliști minunate. Din fotografii, se poate vedea că nava are o schemă de culori luminoase, precum maro și bej deschis, cu podele din lemn și mobilier din piele căptușită. Cabina proprietarului are o zonă de relaxare confortabilă și un luminator decadent deasupra patului, iar baia are pardoseli frumoase din marmură, oglinzi mari și personalizate.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: pret yacht, superyachturi, vanzari yachturi, yacht, yacht Helix
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement