Thailanda deține primul 45 Open Flybridge

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Luna aceasta luxul vine dinspre Riviera și navighează către Thailanda! Cea mai mare și importantă companie producătoare de ambarcațiuni din Australia și din industria marină globală a dat lovitura creând primul flybridge cu facilități de croazieră: 45 Open Flybridge. Iar prima persoană care s-a înghesuit să o achiziționeze se află în Thailanda! Motivul: se anunță a fi ambarcațiunea anului în materie de lux, eleganță, facilități și performanță. Noul proprietar nu a dorit ca numele lui să devină public, însă conducerea companiei Riviera a oferit câteva detalii.

Peter Welch, directorul de vânzări al sucursalelor companiei Riviera din Australia, Asia și Pacific, a declarat doar că primul porprietar al ambarcațiunii este un thailandez pasionat de croaziere și pescuit, care a deținut anterior ambarcațiunea 43 Offshore Express.

45 Open Flybridge în stil all inclusive

„Proprietarul este pasionat de pescuit, de croaziere de lux și de gătit, așa că am montat pe acest nou 45 Open Flybridge echipamente de ultimă oră pentru pescuit, suporturi pentru undițe și diferite electronice specializate în pescuitul sportiv. De asemenea, el va beneficia și de o bucătărie utilată complet, ce va avea un cuptor cu convecție și o mașină de cafea”, a declarat Peter Welch presei internaționale.

"În ultimele luni, am observat o creștere importantă a interesului pentru navele sub 16 metri. Un lucru încurajator pentru echipa de design Riviera, care a elaborat detalii noi pentru ambarcațiunea 50 Enclosed Flybridge (cu punte acoperită), care se va lansa anul viitor. Feedback-ul pe care îl primim de la clienții este unul pozitiv. Tot mai mulți potențiali clienți sunt în căutarea unei ambarcațiuni ușor de manevrat, care să poată fi acostată într-o dană de agrement și care să beneficieze de tot luxul posibil existent pe o croazieră cu pretenții. Motiv pentru care suntem încrezători în noua creație: 45 Open Flybridge , care va deveni tot mai populară!”, a adăugat acesta.

Un flybridge cu dotările unei croaziere de lux

Riviera furnizează ambarcațiuni către Thailanda din anul 1998. Compania este mândră că a reușit să vândă primul model exclusivist de 45 Open Flybridge, care se dovedește a fi o croazieră perfectă de mici dimensiuni atât pentru Thailanda, cât și pentru insulele din jurul portului Phuket. Phuket este un paradis luntraș, care conține insulele tropicale și unele dintre cele mai spectaculoase plaje cu nisip alb. 45 Open Flybridge este un flybridge de lux, care poate fi considerată o croazieră de mărime mijlocie. Ambarcațiunea oferă tot ceea ce proprietarul și-ar putea dori vreodată pentru o ieșire confortabilă în largul mării. 

Deține trei cabine, două băi, o scară exterioară turnată ce face legătura între cabina de pilotaj și flybridge (puntea deschisă). Cabina de pilotaj are o dimeniune generoasă, interiorul este spațios, iar tunelurile în buclă sau elicele din coca ambarcațiunii oferă o forță de tracțiune mai mare pentru o performanță excepțională. Riviera a scos deja spre vânzare 45 Open Flybridge, ce se preconizează a fi un real succes, iar în 2013 urmează să lanseze un nou model 50 Enclosed Flybridge, asemănător celui recent lansat, însă cu puntea superioară închisă.

Gina Rotaru

Foto: riviera.com.au

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement