Superyacht cu Swarovski, la 18 milioane $ (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

 

Premiat internațional pentru desin, scos la vânzare cu peste 18 milioane de dolari! Mystic Yacht, câștigătorul „Yacht International Design Awards” în 2011, la categoria „Yacht de viteză, peste 40 m”, este se află pe lista de vânzare a companiei Camper & Nicholsons, la un preț de aproximativ 18 de milioane de dolari. O bijuterie care se mândrește cu design unicat și o performanță destul de atractivă.

Modelul este unul dintre cele mai prețioase din lume datorită detaliilor ornate cu pietre swarovski și a designului semnat de nume recunoscute internațional precum Ralph Lauren, Diana Yacht Design și Schnaase Design. Mystic Yacht este prima ambarcațiune de peste 46 metri lungime construită vreodată în Turcia până în 2010. Modelul a fost construit și personalizat pe șantierul naval CMB din Turcia în 2010, beneficiind de un design elegant și caracteristici speciale de design interior semnate de Diana Yacht Design împreună cu celebra companie nemțească Schnaase.

Interior Art Nouveau

Interiorul îmbină elemente orientale și Art Nouveau, cu mult bun gust, iar corpurile și decorațiunile interioare din cadrul saloanelor și a apartamentelor îmbină perfect nuanțele calde cu luxul și eleganța. Corpurile de iluminat instalate în interior sunt din cristale Swarovski, iar imaginea mobilierului este semnată de Ralph Lauren. Cât despre aparatele de electrocasnice, toate poartă sigla Miele, iar în suită pe toate se găsesc etichetele Furuno.

Mystic Yacht are cinci cabine în care se pot găzdui 10 persoane, împreună cu opt membri ai echipajului. De asemenea, există o suită maestru, de foarte mari dimensiuni, cu două camere duble, dressing propriu și spațiu privat pe puntea superioară. Caracteristicile speciale ale acestui superyacht includ o sală de cinema (care poate fi dedicată și întâlnirilor sau conferințelor de presă), o sală de gimnastică complet utilată cu saună și dușuri. Terasa este spațioasă și dotată cu un jacuzzi de mari dimensiuni, șezlonguri, o zonă de luat masa în aer liber și o zonă de bar.

Lemn de nuc și țesături din mătase și lână

Puntea principală este dedicată confortului și a activităților de agrement sau divertisment. Stilul modern Art Nouveau se îmbină cu eleganța orientală, creând un sentiment de generozitate și confortabilitate. Pe punte predomină lemnul de stejar și lemnul de nuc, iar mobilierul este realizat dintr-o selecție de mătase și țesături din lână. Băile băile sunt amenajate cu gresie și marmura, iar podele sunt din onix cu bijuterii incrustate. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în fiecare încăpere, oferind sentimentul de spațiozitate.

Datorită motoarelor gemene MTU gemene yachtul se poate deplasa cu o viteză de croazieră de 13 noduri, o viteză maximă de 17 noduri și cu o viteză de 12 noduri pe o distanță de 4.000 de mile marine. Ambarcațiunea a fost achiziționată la marea lansare din 2010 șia avut până acum un singur proprietar. Prețul exact cu care Mystic Yacht a fost scos spre vânzare este de 18,630,000 de dolari sau 13,950,000 de euro. Vi se pare mult?

Gina Rotaru

Foto: www.camperandnicholsons.com

Publicat in: iunie 2013
Etichete pentru acest articol: Mystic Yacht, yacht, yacht de vanzare, yacht swarovski
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement