Riva își lansează cel mai mare yacht (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Riva Yacht a dezvăluit cel mai mare yacht contruit vreodată de companie! Brandul italian, cu o vechime de peste 170 de ani în construcția de ambarcațiuni din lemn, a reușit că creeze, în colaborare cu Gucci, 122 Mythos! Cel mai mare yacht de lux proiectat vreodată de Riva și primul care urmează să fie construit în totalitate din aliaj de aluminiu ușor! Este o premieră suprinzătoare, care va aduce un beneficiu major companiei de lux, prin diversificare!

Compania este recunoscută pe plan mondial pentru ambarcațiunile unicat din lemn, care au atras cumpărători precum Brigitte Bardot, Sophia Loren, Aristotel Onassis și Prince Ranier de Monaco: Riva Yacht este clasată în topul companiilor cu produse luxoase, de calitate, care s-a axat întotdeauna pe stil, nu neapărat pe dimensiuni. Ei bine, în 2010, aceasta a intrat în colaborare cu Gucci pentru a crea o ediție specială a modelului clasic Aquariva. Iar primul model care urmează să răsară va fi 122 Mythos.

Design și facilități de lux

Poreclit 122"Mythos, yachtul de lux va cuprinde unități de cazare elegante pentru zece persoane. Puntea inferioară cuprinde suita proprietarului, în mijlocul navei se află cabinele oaspeților, iar zona de echipaj (un căpitan de cabină și două cabine duble ale echipajului) este situată la provă. Proprietarii își pot alege camerele în funcție de model. Fiecare cabină este personalizată, după gustul proprietarului, cu scopul de a se plia pe orice gust al oaspeților. Interiorul este simplu, modern și deține vitrine din lemn prețios, de culoare închisă, țesături neutre și tapiterie crom. Exterioarele sunt elegante și spațioase, cu detalii de design inteligent.

Cabina de pilotaj este pe puntea principală, care deține o zonă de relaxare, șezlonguri pentru bronzat și o zonă de mese, încăpătoare pentru toți oaspeții aflați la bordul yachtului. Salonul și spațiul pentru servit masa are ferestre de mari dimensiuni, care oferă priveliști panoramice spre ocean, iar bucătăria este situată în partea din față a punții. Cabina de pilotaj de pe puntea principală oferă, de asemenea, acces la platforma de înot aflată pe pupă. O platformă concepută cu un sistem electro-hidraulic, care permite oaspeților să ajusteze înălțimea platformei în funcție de stilul de înot dorit: să se scufunde pur și simplu, sau să alunece în apă. De o parte și de cealaltă a platformei există câte o trapă, cu un jet-ski.

Puntea cea mai înaltă a yachtului este locul perfect pentru relaxare, fiind dotată cu o piscină cu jacuzzi, înconjurată de canapele largi de plajă și o zonă spațioasă pentru servit masa. Există, de asemenea, o stație cu două cârme retractabile care să îi ofere proprietarului posibilitatea de a prelua controlul ambarcațiunii și de a naviga direct de pe punte, în compania oaspeților săi. Coca din aluminiu și cele două motoare MTU 12 V 4000 M de 93L permit yahtului să atingă o viteză maximă de 27 de noduri și o viteză de croazieră de 25 noduri. Comenzile yachtului sunt deja stabilite și proiectate, iar primele modele urmează să fie construite cât de curând. Așadar, așteptați-vă la o adevărată bijuterie, în stil Riva. Până la apariția lui pe piață, noi v-am pregătit o galerie foto.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: Riva Yacht, yacht, yacht de lux, yacht design, yachturi
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement