Penthouse pe mare – yachtul lui JR Ewing (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Am văzut yachtul lui Steve Jobs, Hugo Boss, Johnny Deep și a multor altor vedete de la Hollywood, însă acesta le întrece pe toate! Penthouse-ul plutitor al regretatului actor din Dallas, Larry Hagman, este o bijuterie autentică! Un yacht de milioane de dolari, special conceput pentru a oferi o panoramă impresionantă a mării... de la podea, până în tavan! Un design unic, interioare luxoase, camere spațioase și accesorii hight class!

 

Potrivit jurnaliștilor de la Pegasus News, exclusivista reședință a fost proiectată și constrută după preferințele și personalitatea actorului Larry Hagman (sau JR Ewing, cum în cunoșteau fanii din Dallas). Ce a ieșit? Cum era de așteptat, un yacht personalizat care, însă, a întrecut așteptările designerilor cu care a lucrat actorul. Motivul: ideile inovatoare și dorința acestuia de a „simții apa”... din mijlocul sufrageriei.

Vedere panoramică pe 3000 de metri

Yachtul are geamuri din podea până în tavan, pe întreaga sa lungime, este dotat cu o cameră de comandă, un living extrem de spațios, două dormitoare, trei băi, în aproximativ 3.000 de metri de spațiu de locuit. Geamurile oferă luminozitate pe timpul zilei, iar noaptea priveliștea este absolut fascinantă! Poți admira reflexia lunii și a stelelor în apă și poți urmări fiecare mișcare lină a valurilor, direct din canapeaua din piele, aflată în mijlocul livingu-ului. Ambarcațiunea a fost special proiectată pentru ca interioarele să ofere o vedere neobstrucționată a insulelor și a mării.

Construcție de 5.2 millioane de dolari

Construcția ambarcațiunii a costat nu mai puțin de 5.2 millioane de dolari. O sumă exorbitantă, ținând cont că megayachtul a stat tot timpul andocat, din dorința regretatului actor. Interioarele sunt amenajate elgant, cu accesorii vintage. Băile sunt împărțite în două zone: una dotată cu cadă jacuzii, iar cealală cu cabină de luș cu hidromasaj, pentru două persoane. Partea din mijloc are oglinzi mari și chiuvetă încorporată în mobilier din marmură, ornată cu accesorii vintage precum lămpi antice și scaune scluptate manual.

Dormitoarele diferă prin design. Unul fiind cu două paturi separate, îmbrăcat întru-totul în materiale precum satinul, iar celelalte sunt matrimoniale, cu plasme încorporate în perete, terase cu vedere panoramică la Oceanul Pacific, măsuță cu fotolii și multe alte decorațiuni așezate cu mult bun gust, de mâna celor mai pricepuți designeri ai lumii. Un confort de milioane de dolari, care a fost vândut după moartea mult iubitului actor. Ce spuneți, vă place?

Gina Rotaru

Foto: Omg.yahoo.com/

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: design yacht, JR Ewing yacht, yacht, yacht luxos
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement