Oyster 625, exclusiv la London Boat Show (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

London Boat Show dă startul evenimentelor maritime în 2013! Dacă ești pasionat de yachturi de navigație, caiace, canoe, bărci cu motor și accesorii pentru navigație, evenimentul este cea mai bună modalitate de a începe anul. Asta pentru că sâmbătă, 12 ianuarie, London Boat Show își deschide porțile pentru o expoziție de zile mari alături de experții lumii marine. Iar anul acesta, avem și o premieră! Compania Oyster își prezintă în premieră noul model de yacht: Oyster 625!

London Boat Show se va desfășura timp de 9 zile, în perioada 12-20 ianuarie 2013. Timp în care cele mai mari companii producătoare de ambarcațiuni și accesorii de navigație își vor etala cele mai noi și performante produse... În plus, experții din domeniul maritim vor oferi sfaturi și informații vizitatorilor înainte de achiziționarea vreunui produs. Interesant, nu?

New entry: Oyster 625

Vedeta de anul acesta de la London Boat Show este Oyster 625! Un yacht de lux, proiectat de compania Oyster Marine, care a impresionat experții și constructorii de ambarcațiuni prin calități și design. O ambarcațiune promovată de compania internațională, care ne-a atras atenția încă de la prima apariție. Punctele forte: structura și design-ul ferestrelor, realizate în stil marin.

Compania a făcut progrese considerabile privind coca yachtului și performața de manevrare a acesteia. Profilul modern al exterioarelor și al interioarelor oferă tot confortul unui mediu de viață contemporan, ce sporește semnificativ experiența marinărească trăită la bordul unei nave. Cu un potențial de cinci cabine, Oyster 625 poate fi lejer adaptat ca charter ocazional sau pentru navigația în familie. Yachtul va fi prezentat în totalitate la Londo Boat Show și este disponibil doar prin brokeraj Oyster.

Yachturi în proprietate privată

Vizitatorii Boat Show-ului vor putea păși în cele mai luxoase yachturi din lume. Anul acesta, piața ambarcațiunilor de lux a devenit exclusivistă, iar marea majoritate a companiilor au produs yachturi ultra luxoase și jucării nautice exclusiviste, pentru proprietari individuali. Companiile de transport maritim se vor putea bucura și ele de modele noi de chartere sau croaziere, precum și de accesorii hight tech pentru navigație.

Iar asta nu e tot! Pentru că au un portotip nou, cei de la Oyster Marine organizează și ieșiri în larg cu potențialii săi clienți. Astfel, cumpărătorul va putea testa la propriu ambarcațiunea înainte de a bate palma cu brokerii companiei. În plus, își pot expune dorințele în ceea ce privește personalizarea ambarcațiunii dorite și își pot negocia suma de achiziționare a acesteia. Ia dacă ești priceput, cu siguranță vei obține o reducere substanțială...

Gina Rotaru

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: yacht, yacht de lux, yacht design, yacht Oyster
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement