Numptia, super lux de 85.000.000$ (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Cum arată super luxul în valoare de 85.000.000$? Impresionant! Șantierul naval italian Rossinavi Yachts a dat lovitura cu un superyacht de lux construit pentru Burgess Corporation. Este vorba despre Numptia Superyacht, gândit de o echipă de experți formată din specialiști din domeniile: proiectare, inginerie, design, navigare, electrică și hi-tech. Rezultatul: un model de yacht extravagant, cu slipiri tehnologice și design de-a dreptul captivant.

Are 70 de metri lungime și oferă o experiență navigabilă nemaiîntâlnită, datorită ideilor și a îmbinărilor tehnologice aplicate de fiecare membru al echipei de experți în parte. Iar toate dotările au fost conturate de echipa de arhitectură de la Axis Group Yacht Design. Interiorul a fost realizat de Salvagni Architetti din Roma, iar exteriorul poartă semnătura Design Studio Spadolini din Florența.

Forță în aparență soft

Cu o autonomie de 7,500 mile marine (14 kilometri), o viteză de croazieră de 16 noduri și o vitezp maximă de navigație de 19 noduri, Numptia poate caza 12 persoane, în șase apartamente diferite: dormitor matrimonial, apartament VIP, trei sufragerii queen-sized și o cameră dublă, cu două paturi separate.

Toate punțile pot fi accesate prin intermediul unei scări circulare cu design extravagant și un lift amenajat în centrul ambarcațiunii. Toate acestea se pliază perfect pentru croaziere private și charter. Pentru o experiență audio-vizuală unică, sistemul de divertisment Caleidoscop poate fi montat la cerere. Iar pentru un plus de distracție, superyachtul a fost echipat cu o mulțime de echipamante nautice.

Facilități și lux de ultra all-inclusive

Cu o cocă de oțel și o superstructură din aluminiu, yachtul este împărțit în patru punți. Pe puntea de la baza ambarcațiunii se regăsesc apartamentele pentru invitați. Puntea principală este construită din ferestre imense, pentru o priveliște largă spre ocean, și deține un luxos bar central, sufragerie și bucătărie de lux. Pentru a-i oferi un aspect antic, apartamentele VIP sunt echipate full cu aparate de divertisment. De asemenea, vei descoperi o bibliotecă și o sufragerie în stil fresco.

A treia punte este destinată relaxării, fiind amenajată în totalitate pentru spa, cu saună, cameră cu aburi și o zonă cu o imensă sală de gimnastică complet echipată. Afară, pe aceeași punte, există sezlonguri pentru bronzat, un bar și o zonă de barbeque. Iar cea mai înaltă punte – sun deck – este cea mai distractivă parte a superyachtului. Aici se pot organiza petreceri în aer liber, yachtul beneficiind de sisteme disco-lights.

De aici și prețul! Compania producătoare a scos superyachtul Numptia spre vânzare cu suma de 85.000.000 $. Sau, dacă nu vă încumetați la o asemenea investiție, îl puteți închiria de la Burgess cu 690.000 $ pe săptămână în plin sezon, sau 645.000 $ pe săptămână în extra sezon.

Gina Rotaru

Foto: Luxatic.com

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: design yacht, pret yacht, yacht, yacht de lux, yacht de vanzare
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement