MY Lady Petra... by Heesen Yachts (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Anul acesta lumea de top a yachturilor a avut o premieră! S-a lansat cel mai luxos yacht din lume, sub marca Heesen. Da, este oficial! MY Lady Petra este cea mai nouă și cea mai luxoasă ambarcațiune pe care cei de la Heesen Yachts au lansat-o până la momentul actual. Fără să exagerăm, producătorii au reușit să îmbine în acest yacht de lux un motor de ultimă generație, abia lansat pe piață, cu cel mai nonconformist și luxos design din lume.

Iar rezultatele se văd după reacțiile privitorilor: admirație, atracție și dorință. Toate dintr-un singur foc! Ceea ce înseamnă că Heesen Yachts au dat lovitura! Singura problemă, nu știm dacă ambarcațiunea va fi dată sau nu spre comercializare...

Creat pentru uz propriu

Vă întrebați de ce? Păi, Frans Heesen, fondatorul și proprietarul companiei Heesen Yachts, a creat acest prototip pentru uz propriu. A dorit să aibă cel mai luxos yacht de lux de pe întreaga piață mondială navală, pentru a-l folosi împreună cu familia. Motiv pentru care, ambarcațiunea ar putea fi un model unicat, de facilitățile căreia se poate bucura doar familia deținătorului Heesen Yachts. Însă, cum nu este deocamdată nimic concret, unii dintre noi încă mai pot speră sa dețină o astfel de minunăție!

La ora actuală, mândrii proprietari ai acestui yacht de lux, lansat cu puțin timp în urmă, sunt nimeni alții decât domnul și doamna Heesen. Frans Heesen, fostul proprietar și fondator al șantierului naval, a început proiectul în anul 2010, când i-a ales pe cei de la Bannenberg și Rowell, specialiști în inovații electrice și atmosfere integrate să proiecteze designul noului yacht.

Emblema Heesen cu un motor nou

Ce a ieșit? Domnul și doamna Heesen și-au creat yachtul după propriile gusturi, îmbinând bogăția cu varietatea materialelor de lux cu care compania s-a obișnuit să lucreze de-a lungul vremii, reușind să transforme ambarcațiunea într-o emblemă Heesen. Desenele interioare, facilitățile electrice și integrarea lină și simplistă în atmosfera de lux oferă un sentiment unic de relaxare și confort. Ce mai, un design demn de „first class”.

Iar la lansare, proiectul YN 15747 a fost botezat My Lady Petra! Vorbim despre un yacht cu un motor de ultimă generație, care s-a alăturat companiei Heesen Yacht. Un Yacht care a câștigat premiul cel mare în materie de lux și performanță la clasa yachturilor de 47 de metri.

După lansare, Frans Heesen și-a anunțat retragerea

Inaugurarea yachtului de lux nu a adus doar emoții și bucurie, ci și o veste tristă pentru compania Heesen Yachts. Domnul Heesen a profitat de ocazie pentru a-și anunța retragerea din funcțiile oficiale în compania pe care o deține. „E timpul să mă bucur de viață cu familia și prietenii mei”, a spus Heesen. „Am de gând să fiu ambasadorul de brand al acestei minunate companii, pe care am lansat-o în urmă cu 35 de ani! Nu o voi abandona! Voi sprijini și promova brand-ul până la sfârșitul zilelor mele!” a mai spus fondatorul Heesen Yacht, Frans Heesen.

Gina Rotaru

Foto: luxus.welt.de

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement