MY 53, extravaganță cu design italian (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Calitate și design italian? Oh, Da! Iar dacă vorbim și despre yachturi, e imposibil să nu-ți placă! Detalii luxoase, atmosferă pitorească și sculpturi manuale... Sunt câteva dintre facilitățile oferite de MY 53, mândria companiei producătoare de yachturi Uniesse. Un proiect lansat pe piața navală în 2012, care a prins extrem de bine pe gusturile pretențioase ale oamenilor de afaceri. Motivul: este o ambarcațiune care îmbină puterea motoarelor cu pitorescul design italian. Detalii care oferă nu doar un confort sporit, ci și siguranță de top mondial.

Navigație de lux în confort deplin, în valurile oceanului... Așa este prezentată ambarcațiunea de compania producătoare, evidențiând faptul că ambarcațiunea a fost lucrată în cel mai mic detaliu. Chiar și la interioare.

Perfecțiune lucrată în inci

Lăsăm deoparte carcasa, și aruncăm o privire la motoare, cai putere și viteza pe care ambarcațiunea o poate atinge la maxima cerere a proprietarului. Are motoare standard CUMMINS de 2x715 CP și MAN de 2x800 CP . Capacitatea rezervorului de carburant este de 2360 L, iar capacitatea rezervorului de apă proaspătă ajunge la 630 L. Motiv pentru care ambarcațiunea poate atinge o viteză maximă de 32 de noduri. Dacă însă vrei o putere mai mare, compania le oferă clienților posibilitatea de a-și alege motorul.

Cu toate acestea, nava nu poate duce mai mult de 33 noduri (aproape 62 de km/h). Semn că perfecțiunea se cam oprește la design, nu însă și la cai putere, unde yachtul poate fi întrecut și de alte ambarcațiuni asemănătoare lui. Cât despre fizic, MY 53 are o lungime totală de 16.65 metri și o lățime de 4.60 m metri. Se poate deplasa cu o încărcătură de maximum 24,500 kilograme și necesită permis de navigație pentru categoria B. La bordul lui se pot îmbarca 16 persoane.

Interioare din lemn

Designul interior, însă, impresionează pe oricine. Întregul mobilier este construit din lemn, pereții camerelor sunt „înveliți” cu tablouri și picturi naturale, care ilustrează marea sau cerul, iar toate canapelele sunt învelite în piele albă. Bineînțeles, culoarea poate fi schimbată în funcție de preferințele clientului. Însă, cerințele suplimentare te va costa ceva mai mult decât prețul standard de comercializare, care pornește de la 1.332.000.00 de dolari. Dar, cine știe, poate imaginile de mai jos te vor convinge...

Gina Rotaru

Foto: sportboats.apolloduck.com

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: noiembrie, NY 53 yacht, yacht de lux, yacht design, yacht Uniesse
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement