Mulder 73 apare la Amsterdam boat show (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Yachtsmani, fiți gata de o nouă apariție luxoasă marca Mulder! O nouă ambarcațiune este pe cale să-și facă o intrare grandioasă în lumea yachturilor de lux, datorită calității, capacității motoarelor și design-ului nonconformist marca Guido de Groot. Celebra companie, care și-a pus amprenta pe cele mai atractive yachturi ale lumii, bifează, odată cu această lansare, un nou succes internațional în materie de structură, fiabilitate și design. Curioși cum arată și când va avea loc marea lansare la apă?

Şantierul naval Mulder, din Ţările de Jos, urmează să prezinte în luna septembrie un nou prototip naval. Nu oriunde, ci la Salonul HISWA în cadrul expoziției anuale Amsterdam Boat Show ediția 2012, care va avea loc între 4 și 9 septembrie. Construit pentru un client australian, yachtul a fost proiectat de Guido de Groot, celebra firmă de design interior și exterior specializată în yachturi de lux. Ambarcațiunea se numește Mulder 73 Flybridge, are o lungime totală de 22,30 de metri și o lățime de 6,20 metri.

Punte volantă cu jucării marine

În materie de viteză, Mulder 73 concurează puternic cu cele mai rapide ambarcațiuni de dimensiuni asemănătoare existente la ora actuală pe piața internațională a yachturilor de lux. Cu două motoare Caterpillar de 18 cilindri și cu o capacitate de 1150 CP fiecare, noua ambarcațiune va putea prinde o viteză maximă de top: 20 de noduri! Rezervorul de combustibil are o capacitate de 1.200 de litri, asigură deplasarea pe o distanță de 3.500 de mile marine (1.860 de km), la o viteză de zece noduri.

Puntea volantă este extrem de spațioasă. Este o zonă destinată relaxării, dar și spațiilor de depozitare a... două jucării marine. Da, pe punte vor exista două zone speciale: una pentru o ambarcațiune precum skijet, iar alta pentru o navă auxiliară, de mici dimensiuni, cu motor suspendat. Mai mult, puntea volantă este echipată cu un bar, zonă de grătar, frigider și chiuvetă. De asemenea, se bucură și de o copertină fixă, cu multe ferestre, pentru a oferi atât luminozitate, cât și umbră în zilele toride, cu soare arzător. Babordul dispune de o canapea pentru opt persoane în formă de U, extrem de confortabilă.

Design exotic cu teck și wenge

Interiorul ambarcațiunii Mulder 73 Flybridge constă într-un apartament de lux cu fascicule de lumină, destinat proprietarului ambarcațiunii, o cameră de oaspeți și un apartament VIP, fiecare beneficiind de toalete și cabine de duș proprii. De asemenea, include o cabină destinată căpitanului navei, foarte confortabilă, în cadrul căreia se pot acomoda trei persoane. În cabină se află o chiuvetă mare și mult spațiu de lucru. Camerele destinate echipajului sunt accesibile prin intermediul salonului ambarcațiunii și platformei de înot.

Salonul este dotat cu o canapea în formă de L și trei fotolii de lux. Este amenajat cu ferestre largi pentru a oferi camerei luminozitate și senzația de spațiu deschis. Bucătăria este complet echipată cu toată aparatura necesară pe o ambarcațiune de această dimensiune și are acces direct la un spațiu larg, cu ferestre mari, unde se poate servi masa. Întregul interior are un aspect clasic, mobilierul fiind din lemn de teck cu detalii construite din lemn wenge, de esență exotică. Un adevărat lux, atractiv pentru pasionații de yachturi, cu cele mai pretențioase gusturi. Nu credeți?

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: superyachttimes.com

Publicat in: iulie 2012
Etichete pentru acest articol: Amsterdam Boat Show 2012, iulie, yacht de lux Mulder 73
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement