Invazie de super-yachturi în St. Barts! (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Yachturile de lux fac valuri în St Barts! A început sezonul pentru vacanțe exotice și croaziere private, iar celebritățile nu se dau înlături! Sute de yachturi private pornesc drumul spre Saint Barthélemy în fiecare an, insula fiind una dintre cele mai exclusiviste ale lumii. Este locul de întâlnire al miliardarilor lumii, printre care se regăsesc oameni de afaceri, vedete hollywoodiene, cântărețe internaționale și alte staruri cu „greutate” în showbiz-ul mondial.

Saint Barthélemy este o insulă în Marea Caraibelor, în Insulele Antile. O destinație exotică privată întrucât multe celebrități dețin acolo proprietăți impresionante. Dacă la începutul de an numărul de yachturi care au ancorat lângă insula St.Barts era 130, la început de vară numărul lor este într-o continuă creștere. Tranzitul yachturilor private în această perioadă atrage toată atenția paparazzilor întrucât vedete precum Johnny Deep, Beyonce și Jay-Z, Gwen Stefani, Kanye West, Roman Abramovici sau Jerry Jones optează pentru o vacanță ruptă parcă de realitate, la briza oceanului, printre palmieri și plante exotice rare.

Yachturi de milioane de euro

Jerry Jones , cunoscut din celebrul serial Dallas, a aruncat ancora yachtului său de peste 300 de milioane de dolari – Nirvana - lângă St. Barts. O ambarcațiune de toată frumusețea, al cărei cost de întreținere ajunge la 1 milion de euro... pe săptămână. Roman Abramovici nu face nici el rabat de la vacanțe și își etalează yachtul Eclipse cu fiecare ocazie. Destinația preferată: tot St. Barts. Iar lista continuă cu Beyonce și Jay-Z, Gwen Stefani, Kanye West și Black Eyed Peas, care își etalează cu rândul minunățiile de yachturi private care depășesc cu lejeritate jumătatea de milion de euro.

Printre toate aceste vedete se află mogul Paul Allen, care se bucură de un Tatoosh de peste 82 de metri lungime, Leslie Wexler proprietarul unui yacht de peste 95 de metri lungime și magnatul de afaceri Ron Perelman care etalează un yacht C2 cu o lungime de aproape 80 de metri. Adevărate bijuterii plutitoare, care au costat la achiziționate sute de mii de euro. Motivul: fiecare dintre acestea sunt personalizate, dețin cele mai ciudate și luxoase accesorii și tehnologii și sunt dotate cu jucării nautice deamne să facă fiecare ieșire în larg un moment unic de relaxare sau distracție, În funcție de preferințe. Atractiv, nu?

Gina R.

Foto: houston.culturemap.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: vacanta yacht, veliere, yachturi, yachturi de lux, yachturi private
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement