Firme de yacht venețiene

Home « Ambarcatiuni « Yaht

O plimbare prin Veneția nu înseamnă doar caiac, gondolă sau vaporetto! Pentru cei cu pretenții, yachtul poate fi cea mai atractivă alegere. Indiferent de dimensiune, marea majoritate a yachturilor venețiene se axează pe sectorul luxos al turistului iubitor de all inclusive! Motiv pentru care, am ales cele mai importante firme de yachturi venețiene, recunoscute în orașul apelor pentru facilitățile de lux oferite turiștilor și nu numai....

Nu ne oprim la yachturi pe post de taxi, ci la firmele mari care oferă atât excursii în largul mării, cât și croaziere de trei, cinci sau șapte zile! Intinerariile croazierelor se organizează în funcție de cerințele clienților, iar yachturile au diferite tematici: de la excursii de relaxare, până la escapade culinare.

Bassani S.p.A este o companie de yachturi care datează pe piața navală din 1860, având o largă experiență cu transportul turistic și managerial. Compania oferă excursii zilnice scurte cu yachtul, pachete de croaziere, închirere yachturi, transport de agenți, destinații și team building pentru companii de management.

Pesto Sea Group Venezia este o companie de yachturi care funcționează din 1966. În zilele noastre este cunoscută ca fiind una dintre agențiile care oferă ghizi și servicii de primă clasă. Traseele urmate sunt situate de-a lungul coastei italiene, Franța, Croația și Muntenegru. Oferă servicii complete și asigură excursii memorabile pe Marea Mediterană!

San Giorgio Shipping a fost înființată în 2006 de un grup de tineri cu țintă directă: sectorul buisness. Oferă orice tip de asistență tuturor ambarcațiunilor care ajung în porturi italiene. Sunt cei mai pricepuți agenți de turism maritim, care oferă consultanță și au un program non-stop dedicat turiștilor! Este cea mai bună companie în cazul în care vrei să-ți închiriezi propriul yacht, pentru că vei avea nevoie de ajutor în port.

Mirco Santi Srl operează în domeniul turismului de 20 de ani și oferă clienților săi excursii de divertisment, dar asigură și călătorii de afaceri. Este unul dintre operatorii de turism internaționali care afișează cele mai mici prețuri. Excursiile cu yachtul sau croazierele traversează cele mai apreciate stațiuni italiene. Compania are programe interesante, excursii inovatoare și... oferă cazare la cele mai luxoase hoteluri. De asemenea, organizează congrese, expoziții și călătorii de team building.

Dacă optați pentru o excursie cu yachtul în Veneția, alegeți una dintre aceste companii, mai ales dacă ești prima oară în oraș. Oferă siguranță și călătorii confortabile. Ai parte de consultanță, de agenți de turism foarte bine informați și de facilități de lux. Este o metodă simplă de a merge la sigur, într-o excursie luxoasă pe Mediterană.

Gina Rotaru

Foto: Sanclementepalacevenice.com

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement