Falcon Yachts a dat lovitura cu 115 (video)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Pregătiți-vă de vizionarea unui Star! Falcon Yachts a dat lovitura cu un proiect valoros, creând un yacht care doboară toate modelele lasate până acum sub celebrul semn Falcon. Nu o spunem noi, ci așa se laudă compania producătoare de yachturi de lux. Prototipul are peste 35 de metri lungime și a devenit cartea de vizită a companiei. O carte de vizită în valoare de... 4.000.000 de euro!

Iar surprizele nu se opresc aici! Pe șantierul naval Falcon Yachts și-au făcut loc două proiecte. Pe lângă superstarul companiei, un nou yacht, numit Falcon 102, a reușit să depășlească performanța și design-ul iubitului model Falcon 100.

Big Star: Falcon 115

Se numește Falcon 115 și este clar un pas mare, o adevărată capodoperă care pune în umbră toate succesele obținute până la ora actuală de companie. Acest yacht se laudă cu dimensiunile de 35.50 x 7.30 metri și finisaje de lux. Este elegant, are forme rotunjite și interioarele sunt din lemn masiv. Detaliile sunt rafinate, iar tehnologia este una dintre cele mai sofisticate disponibile pe yachturile private. Iar odată cu acestea, vine și confortul oferit prin design și camere spațioase.

Datorită spațiului generos, clienții își pot personaliza și înfrumuseța interioarele în orice mod posibil. Sufrageria imensă este împărțită într-un living și o zonă de luat masa, deservită de o bucătărie total echipată, situată pe puntea principală a yachtului. Cabinele sunt de prestigiu, confortabile, având o zonă separată în care se regăsește livingul.

Un living care să asigure proprietarului și oaspeților intimitatea de care au nevoie. Cât despre performanța tehnică, Falcon 115 este alimentat de două motoare MTU cu 2285 CP fiecare. Turate la jumătate, motoarele pot atinge o viteză maximă 26 noduri, iar pentru o viteză de croazieră, poate atinge 22 noduri. Cifre remarcabile pentru un yacht de o asemenea dimensiune, ca și prețul de altfel: 4.000.000 de euro

Falcon 102 ridică ștacheta

Iar cea de-a doua construcție nu se lasă mai prejos! Falcon 102 este cel mai recent yacht realizat de companie, înlocuind cu succes Falcon 100. Are o lungime totală de 31.50 m și o lățime de 6.50 m. Living-ul este format dintr-o sufragerie mare, cu zonă de luat masa șicu sală de mese separată. Bucataria este situată pe puntea principală și este conectată la zona echipajului, aflată pe puntea inferioară. O zonă care constă în trei cabine cu băi indviduale. Falcon 102 este alimentat de două motoare MTU 2000 CP fiecare. El poate atinge o viteză maximă de aproximativ 27 de noduri și o viteză de croazieră de 23 noduri.

Compania se poate mândri în 18 ani de existență cu nu mai puțin de 32 de yachturi de mare succes. Toate modelele sunt construite, inclusiv Falcon 102 și Falcon 115, pe Șantierul Naval Falcon Yachts din Viareggio, Italia. Însă, până la vizitarea șantierului, haideți să vedem cu arată noile staruri ale companiei.

Gina Rotaru

Publicat in: noiembrie 2012
Etichete pentru acest articol: Falcon Yachts, motor yacht, yachturi noi
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement