Diamantul Pacificului revine în Mediterană! (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Spuneți stop pregătirilor de vacanță! Superyachtul VvS1 se întoarce în Mediterană în regim de charter, după cinci ani de absență! Iar o vacanță pe un asemenea lux, este de neegalat! Așadar, înainte de a vă avânta spre orice altă excurisie de croazieră, aruncați o privire și la eleganța și destinațiile oferite de VvS1! S-ar putea să vă întoarceți din drum...

După cinci ani, de succes în Pacific, superyachtul charter VVS1 se pregătește să-și reia activitatea în Europa, într-o manieră puțin mai diferită, pe Marea Mediterană. Construit de compania Alloy Yachts în Noua Zeelandă, elegantul VVS1 măsoară 34 de metri în lungime și poate adăposti opt invitați în 4 cabine de lux.

Proiectat pentru perfecțiune

Numit după un termen în clasificarea diamantelor, superyachtul VVS1 este considerat diamantul Pacificului. Lansat în 2007, acest vas din aluminiu a fost proiectat și construit de arhitecții navali Grigorie C Marshall pentru a atinge perfecțiunea. Interioarele uimitoare au fost create într-o colaborare cu proprietarul Grigorie Marshall C și biroul de design Alloy Yachts. Interiorul are tâmplărie din lemn, beneficiind de panouri din stejar alb. Interioarele au detalii din bambus, pregăzute cu cherestea de 90mm, cu îmbinări în stil vintage.

Calitate, eleganță și dotări all inclusive

Cazarea la bordul yahtului este prevăzută pentru opt persoane, ambarcațiunea având un total de patru cabine VIP. De asemenea, există trei cabine destinate echipajului, aflate pe pupa punții inferioare și cabina căpitanului aflată pe cea mai înaltă treaptă a ambarcațiunii. Salonul principal este delimitat într-o zonă de luat masa și o bucătărie utilată complet.

Bucătăria principală este situată între puntea principală și sala de mese, pentru ca potențialii clienți să poată servi masa atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, pupa superyachtului deține o sală de sport complet utilată, o sală de cinema și o zonă cu echipamente pentru scufundări. Yacht charter de lux VVS1 este echipat are un motor cu o capacitate de 34000 de litri de combustibil, cu ajutorul căruia atinge o viteză de croazieră de 21 km/h.

O săptămână = 79,000.00$

Yachtul poate fi închiriat pentru o croazieră în Mediterană pentru 79,000.00$ pe săptămână. Iar destinațiile pe care prețioasa ambarcațiune le traversează sunt în funcție de preferințele clienților. Se poate opta pentru Grecia, Veneția, Italya sau pur și simplu pentru o mică vizită a celor mai mari destinații, în funcție de timpul pe care vrei să îl petreci pe mare și de... buget! Asta pentru că, după cum se vede, prețul yachtului pentru o săptămână de croazieră nu se regăsește printre cele mai mici.

Gina Rotaru

Foto: www.alloyyachts.co.nz

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: charter, croaziara Maditerana, croaziere, vacanta Mediterana, yacht
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement