Cinci motive să vizitezi London Boat Show

Home « Ambarcatiuni « Yaht

În ianuarie încep show-urile în lumea maritimă! Iar unul de mare anvergură mondală este London Boat Show, care și-a deschis deja porțile în 12 ianuarie! Este una dintre cele mai gereroase expoziții de accesorii și ambarcațiuni din lume, care anul acesta se anunță a fi un adevărat spectacol maritim! De ce să ne îndreptăm privirile către acest eveniment și care sunt motivele pentru care ar trebui să fii prezent? Îți oferim doar cinci... care te vor face să spui DA!

Debuturi mondiale, prezența celor mai mari constructori de ambarcațiuni - Princess și Sunseeker, spectacole active de turism și yachturi nou nouțe, dotate cu cele mai noi tehnologii! Iar peste toate, prețuri de achiziționare cu reduceri substanțiale, la fața locului. Ce zici, ți-am trezit interesul? Dacă încă nu, îți prezentăm cinci dintre cele mai tari yachturi care vor fi expuse la eveniment! Enjoy!

1) Sunseeker San Remo
În topul starurilor care vor face ravagii la expoziție este un Sunseeker San Remo! Acest model, de aproximativ 15 metri lungime, vine cu linii îndrăznețe, o punte cu fereastră înclinată, pentru a oferi o priveliște spectaculoasă a cerului și luminozitate. Superyachtul poate naviga cu 30 noduri/oră, putând să taie valurile înr-un mod fin, pentru a oferi confort proprietarilor. Un model despre care se spune că va fi în topul vânzărilor în 2-13, printre oamenii de afaceri.

2) Sunseeker Predator 68
Retehnologizarea Predator a continuat cu acest nou 68. Un model care stabilește un nou standard în designul yachturilor de croazieră sport. Învelișul cu efect de carbon, oferă ambarcațiunii un profil elegant și atrăgător, mai ales din punct de vedere al performanței... Cu un motor de atrăgător, mare si 1.270 CP , acest montru de 37-tone poate atinge până la 33 de noduri pe oră.

3) Princess 52
Princess dă lovitura în 2013 cu o cocă TIC și modele noi flybridge. Iar creația anului 2013 - Princess 52 - le încorporează pe toate. Priveliștea din cabina căpitanului este inedită, iar forma noului model de cocă promite sporirea vitezei și eficientizarea consumului de combustibil.

4) Printesa 82 Motor Yacht
Clasic și elegant: 82MY Printesa. Eleganța și noul design sunt atribute-cheie, însă modelul vine și cu o serie de lucruri interesante. Tehnologia cu infuzie-reșină oferă ambarcațiunii putere, luminozitate și legeritate de mișcare. Ceea ce înseamnă mai mult lux, la 25 de metri lungime.

5) Hacker-Craft 26
Nu este cea mai mare ambarcațiune, cea mai scumpă sau cea mai spectaculoasă- dar organizatorii show-ului se așteaptă să fie una dintre cele mai admirate. Motivul: o ambarcațiune clasică, cu un design modern. Are un motor V8 pe benzină, cu o capacitate de 5.7 litri, care poate împinge ambarcațiunea cu peste 40 de noduri pe oră.

Gina Rotaru

Foto: Mby.com

Publicat in: ianuarie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni, barci motor, boat show, london boat show, yachturi
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement