Cele mai scumpe yachturi construite vreodată (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Elegante, ciudate și extrem de atractive... 10 cele mai nebune concepte de yachturi de pe Pământ! Sunt cele mai mari, cele mai performante și cele mai generoase jucării nautice, de care se bucură cele mai bogate persoane din lume. Fiecare se bucură de un desifn personalizat, de o structură din materiale prețioase și de tehnologie de ultimă generație. Iată care sunt și cum arată cele mai scumpe 10 yachturi construite vreodată!

10. Rising Sun
Preț: 200 milioane de dolari
Cu 82 de camere, un teren de baschet și un cinematograf, David Geffen, celebrul mogul media, abia dacă mai are nevoie să-și părăsească yachtul. Un yacht de 200 milioane de dolari care poate fi transfomat cu lejeritate într-un hotel de lux.

9. Seven Seas
Preț: 200 milioane de dolari
Aparținând celebrului Steven Spielberg, yachtul este o adevărată surpriză, fiind echipat cu o piscină infinită, ai cărui pereți dubli arată precum un ecran de film.

8. Lady Moura
Price: 210 milioane de dolari
Nasser Al-Rashid, consilier al familiei regale saudite, ia lucrurile la un nivel cu totul nou, aducându-și plaja la bord. Yachtul vine deține o platformă hidraulică acoperită cu nisip, care poate fi ajustată pentru a sta chiar la linia de plitire, dând impresia că ambarcațiunea stă pe o insulă.

7. Al Mirqab
Preț: 250 milioane de dolari
Oameni cu nume mari ... yachturi cu dumensiuni mari. Sheikh Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, prim-ministrul Qatar, deține acest monstru de milioane de dolari.

6. Dilbar
Preț: 256 milioane de dolari
Acest yacht este adesea folosit de Alisher Usmanov, pentru a-și vizita insulele private. Yachtul este o adevărată bijuterie, fiind construit și amenajat de compania Lürssen, prin personalizare.

5. Al Said
Preț: 300 millioane de dolari
Nu se știe foarte multe despre acest yacht privat, cu excepția faptului că este deținut de sultanul din Oman: Said Al Said. Ambarcațiunea aree o sala de concert care poate găzdui o orchestră de 50 de persoane.

4. Superyacht A
Preț: 323 milioane de dolari
Când ești un miliardar rus precum Andrey Melnichenko, îți pot boteza yachtul cum vrei! Chiar și să-i pui prima ta inițială! Căci, la așa bijuterie, era și păcat să nu aibă o personalizate și în denumire, nu?

3. Dubai
Preț: 300 milioane de dolari
Deținută de Shiek Mohammed bin Rashid Al Maktoum, primul ministru al Emiratelor Arabe Unite, acest oraș plutitor este numit după celebra insulă plutitoare: Dubai! Asemănarea: lux, opulență și sute de milioane de dolari.

2. Eclipse
Preț: 800 milioane de dolari
Roman Abromavich a coborât de pe locul II, însă tot se menține în top cu o diferență uluitoare de preț față de locul III: 300 de milioane de dolari. Nu știm dacă prețul se datorează sistemului său de apărare anti-rachetă sau mai mult a laserului zapping! Cert e că nu-l văd paparazzi...

1. History Supreme
Preț: 4.8 miliarde de dolari
Aproape că doare, nu-i așa? Construită cu peste 100.000 de kg de aur, ambarcațiunea de aproape 5 miliarde de dolari este deținută de un om de afaceri anonim din Malaysia... probabil Robert Kuok.

Gina R.

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: veliere, yacht cu vele, yachturi scumpe
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement