Best Luxury Yachts de la Palmer Johnson (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Unicitate, calitate, lux și performanță! Yachturile Palmer Johnson își etalează cu mândrie toate aceste calități, reușind să se claseze pe primele locuri în lume în materie de facilități și design! Cunoscută pentru stilul sportiv și designul interior generos, compania Palmer Johnson a înaintat pe scada producției de lux cu cele mai non conformiste modele! Sport, de viteză, încăpătoare, dar și luxoase, yachturile Palmer Johnson fac ravagii printre marea majoritate a vedetelor de la Hollywood. Motivele: confortul interior și designul atractiv.

Au început modest, au ținut de calitate, iar acum se află prinre greii lumii din producția de ambarcațiuni de lux. Atuurile principale sunt detaliile foarte atent lucrate, cu semnificații aparte, care personalizează ambarcațiunea după placul și gustul clientului. Proprietarul companiei producătoare de ambarcațiuni Palmer Johnson și-a construit primul săi yacht din lemn, din pasiune. O pasiune căreia nu i-a ajuns un yacht, trecând treptat de la construcția de yachturi cu vele la superyachturi de lux, adorate de o lume întreagă. Și, pe lângă construcțiile destinate plimbărilor confortabile în ambarcațiuni cu ultra lux, proprietarul companiei a realizat și ambarcațiuni cu vele destinate competițiilor pe mare, ajungând cu unele dintre modele chiar și la Mondiala Sportivă de Yachting.

Seria de yachturi SuperSport

Evoluția companiei a fost suprinzătoare pentru concurență. În 2004, Palmer Johnson a introdus pe piață seria Sportyacht, captând atenția potențialilor cumpărători cu modelul PJ 120 Coverdrive. Clasic, performant și extrem de atractiv, yachtul a acaparat piața la ora actuală fiind unul dintre cele mai dorite modele. În 2005, Palmer Johnson a fost primul constructor de yachturi care a introdus utilizarea procesului de producție modulară și inginerie 3D de iahturi. În 2011, boomul a fost dat de al XX-lea yacht din seria Sportyacht, iar în 2012 a venit pe piață cu o nouă serie mai fulgerătoare: SuperSport. Ultima generație de yachturi din fibra de carbon, cu un design revoluționar la cocă, mult mai rapide, mai eficiente, stabile și spațioase.

Iar asta nu e tot! În luna martie 2013, compania a lansat o aplicație Palmer Johnson pentru SuperSport, intrând pe piață în colaborare cu Apple. Aplicația de navigație este disponibilă în magazinele Apple App, putând fi descărcată gratuit de clienții companiei de pe toate dispozitivele iPad și iPhone. Motivul acestei aplicații este acela de a evidenția unicitatea seriei SuperSport. O serie de yachturi Palmer Johnson dotată cu multe caracteristici tehnologice și de proiectare, medite să ofere tot confortul și toate facilitățile de care proprietarul ar putea avea nevoie în orice moment din zi sau noapte. Cât despre amenajare și design, compania producătoare de yachturi Palmer Johnson s-a axat pe o imagine ce îmbină stilul vintage cu modern. Un stil aparte, pe care îl puteți admira în galeria foto de mai jos.

Gina Rotaru

Foto: www.justluxe.com

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: luxury yachts, Palmer Johnson yacht, yacht, yachturi
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement