Bavaria lansează primul flybridge yacht

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Vara aceasta lansările sunt pa val. Sute de proiecte apar pe piața internațională de yachturi, iar printre cei care se dezvoltă se află și compania Bavaria! Ea va lansat în perioada imediat următoare primul yacht flybridge din seriile deținute. Modelul nu a fost lansat oficial, însă compania producătoare a dat detalii despre noua ambarcațiune printr-un comunicat de presă. Lucru care a stârnit și mai tare curiozitatea pasionaților și potențialilor cumpărători.

Primul Flybridge Yacht care va fi lansat de Bavaria este doar începutul pentru lansarea unei întregi serii de yachturi, în diferite forme, modele și capacități. Compania producătoare a anunțat că va lansa anul acesta nu mai puțin de șase modele în diferite dimensiuni și diferite stiluri de design! Astfel, va acapara întreaga piață a pasionaților de yachturi flybridge. O veste îmbucurătoare pentru pasionați, însă destul de îngrijorătoare pentru ceilalți producători, întrucât concurența pe acest sector va fi de două ori mai mare. Echipele de proiectare, construcție și design de la Bavaria ne-au demonstrat că știu să lucvreze în amănunt atât într-un stil comercial, cât și într-un stil personalizat. Așadar, ne așteptăm la un lucră măreț!

Flybridge de 12 metri lungime

Primul dintre cele șase modele va fi un o șalupă flybridge de aproximativ 12 metri lungime, prima cu flybridge construită vreodată de Bavaria. Se zvonește că modelul va fi unul exclusivist întrucât va conține caracteristici care să ofere confort, eleganță și spațiu proprietarului. Cât despre performanță, yachtul se va afla printre primii din clasa lui. în materie de viteză. Cu flybridge generos, inclusiv cu un wetbar, șezlong și o zonă de relaxare pe colț precum și trei cabine sub punte, yachtul oferă o mulțime de spațiu și confort.

Noua linie a fost dezvoltată în colaborare cu echipa renumită de designeri „TOO design”. În plus față de yachtul de aproximativ 12 metri lungime, există alte două modele flybridge în producție. Fiecare yacht este disponibil într-o versiune coupe de aceeași lungime. Cât despre datele tehnice, ambarcațiunea are lungimea cocii de 11.99 m, grinda de 4.25 m, rezervorul de combustibil are o capacitate de 1.200 litri, rezervorul de apă are 410 litri, deține trei cabine și două băi, iar moroarele sunt Z-Drive D6 330 (standard), D6 370: D6 400.

Gina R.

Foto: Bavariayachts.com

Publicat in: iulie 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement