Bavaria a lansat un nou model: Cruiser 41 (foto)

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Bavaria și-a prezentat zilele trecute cel mai recent model: Cruiser 41. Compania producătoare anunțat lansarea noului model pentru 2014, prezentând câteva imagini cu noua ambarcațiune. Yachtul a fost construit pe șantierul naval Giebelstadt, iar proiectul a fost realizat de Bavaria în colaborare cu Farr Yacht design (SUA) și Unlimited Design (UK), cu care a colaborat și la proiectarea celorlalte modele din linia Cruiser. Astfel, în 2014, navigatorii pot aștepta de la Cruiser 41 autonomie, opulență și o execuție maritimă remarcabilă.

Pentru a beneficia de un design nou, practic și spațios, echipa de proiectare a delimitat cu atenție fiecare încăpere al noului Cruiser 41, acoperind fiecare detaliu cu măsuri inteligente care să ofere confort sporit! Pupa are un cockpit spațios, cu un spațiu de relaxare simetric și o masă pliabilă cu un planificator integrat de călătorii, balustrade și suporturi pentru pahare. Sub cabina de pilotaj există spațiu suficient pentru a putea servi ca depozit, iar acoperișul este din ferestre ample, care să permită luminii naturale să pătrundă în încăperi. O bijuterie pe care Bavaria o scoate spre vânzare la un preț de 124.900 de euro plus TVA!

Două serii reîmprospătate

Design-ul punții oferă o ambianță elegantă, iar cabina provă este mult mai spațioasă, fiind dotată cu un pat mai mare. Cele două timone montate pe Bruiser41 oferă compandantului și echipajului un control mi bun asupra ambarcațiunii, datorită manevrabilității ușoare, iar vizibilitatea oferită skipperului este de 360 de grade. Interiorul îi oferă ambarcațiunii o notă distinctivă datorită liniilor netede cu aspect elegant, care consolidează sentimentul de lux, cu un aspect mondern. Compania a anunțat că modelul Cruiser 41, care va fi lansat oficial în toamnă, urmează să înlociască modeul Cruiser 40.

Iar asta nu e tot! Bavaria anunță că și modelul Cruiser 36 va fi înlocuit tot din toamamnă cu Cruiser 37. Ambele ambarcațiuni vor avea aproape același design, însă cu îmbunătățiri majore și amenajări interioare de înaltă calitate! În plus, tehnologia care va fi mondtată pe noile modele va fi una de înaltă perfomanță, motiv pentru care seria reîmprospătată ce va fi scoasă spre vânzare la finele anului și lansată oficial în 2014 va avea prețuri puțin mai mari! Doritorii pot deja să comande noile modele de ambarcațiuni pe care Bavaria le va lansa ăpe piață în câteva luni, existând și posibilitatea de personalizare. Contra cost, bineânțeles.

Gina R.

Foto: www.bavariayachts.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement