Barci cu panze si iahturi Wally, creatii moderne incredibile

Home « Ambarcatiuni « Yaht
Nu putem sa vorbim de barci cu panze si iahturi, fara a mentiona de Wally Yachts. Acest lucru este in conformitate cu criteriul multora dintre constructorii originali ai timpului nostru. Fiecare dintre barcile cu panze si iahturile sale ies in evidenta, avand un stil cu adevarat unic.
Ajungand la un stil minimalist, fara a isi pierde eleganta; la care se adauga o putere excelenta si totul necasar pentur confortul nostru.
Aceste modele se datoreaza lui Luca Bassani, fondator al WallyYachts; un om care a transformat lumea navigatiei. Barcile cu panza si iahturile lor, au incercat intotdeauna sa rupa conventia si sa exceleze pe piata.
Succesul lor se datoreaza in egala masura, experientei sale in utilizarea tehnologiilor. Ceea ce se aplica direct pe barci cu panze, si iahturile lor, in general. Prima necesitate a lui Bassani a fost proiectarea unei barci cu panze pentru o necesitate personala, deoarece ei nu au putut gasi ceva care sa se adapteze necesitatilor lor si a familiei lor.
Wallygator avea 25 de metri in lungime.
In conformitate cu experienta sa ca marinar si iubitor de barci Luca Bassani a vrut sa mearga pe ideea unui iaht de familie si mentinerea vitezei. In afara de a fi confortabil in wallygator, noi materiale si tehnologii avansate au fost folosite. Atat corpul navei, cat si catargul erau fibra de carbon. De asemenea, a fost folosit titatanul si lemnul interior ultra-light.
Propulsoarele retractabile au fost combinate cu un sistem cu manevre hidraulice.
Fiecare detaliu a fost supravegheat de catre Bassani pentru a asigura confortul si siguranta familiei sale. La inceputul anilor '90 cand s-a decis crearea Wally, sa se continue dedicarea si constructia de barci cu vele si iahturi. Astfel, se concentreaza pe necesitatile a altor navigatori experimentati ca si el. 
Cativa ani mai tarziu, compania a intrat pe piata de iahturi cu motor, cu trei proiecte similare in tehnologie si design. In ciuda faptului ca sediul se afla la Montecarlo, exista un santier naval in Italia. Cei de acolo se dedica in a constui modele cu motor care alcatuiesc seria WallyPowers. In mod similar, in Italia, ea are un alt santier naval mai specializat.
Design-ul de iahturi si barci cu panze este realizat de designeri de renume international;  o echipa multidisciplinara cu profesionisti din diverse domenii de activitate. Ingineri si designeri de interior, arhitecti navali si dulgheri sunt unele dintre domenii. Ca si cum ar fi fost suficient, Wally YAchts, au ca parteneri Ferrari, ce ne permite sa obtinem o idee asupra tehnologiei creatiilor lor.
 
sursafoto: pinterest
Publicat in: februarie 2017
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement