Abramovich a dus Elipse în New York

Home « Ambarcatiuni « Yaht

Elipse și-a reînceput activitatea! După aproape un an de repaus, cel mai mare yacht privat din lume s-a întors la navigație. Destinația: New York City! O călătorie de sute de mii de euro, pe care miliardarul Roman Abramovici o parcurge împreună cu familia! Este a doua oară în 2013 când miliardarul pune în mișcare impunătoarea ambarcațiune. Însă, de data aceasta, bijuteria va sta andocată timp de o lună în Portul din New York City!

O destinație pe care Elipse o atinge în premieră de la lansarea pe apă! Yachtul a andocat acum două zile într-o dană din Midtown Manhattan, destinat croazierelor, iar la eveniment s-au strâns sute de curioși, dornici să admire controversata ambarcațiune de lux, de aproape 170 de metri lungime! Elipse valorează pe puțin 800 milioane de dolari și este dotată cu cele mai pretențioase și luxoase tehnologii, materiale și accesorii navigabile.

Din Caraibe, spre New York City!

Este a doua oară în 2013, când miliardaul rus navighează cu ambarcațiunea. Prima ieșire a constituit călătorie pe mare spre insula exotică St. Barts, din Marea Caraibelor, în luna ianuarie. O perioadă în care vedetele hollywoodiene și miliardarii lumii se adună pe insula exotică pentru a petrece o vacanță relaxantă. În acea perioadă a anului, insula St. Barts este transformată într-o expoziție de ambarcațiuni luxoase. Marea majoritate a vedetelor vin cu propriul yacht personalizat, iar Elipse nu a lipsit de la grandioasa adunare, eclipsând totul în jur.

Yach, hotel și reședință privată!

Purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici a refuzat să comenteze motivelesosirii miliardarului cu yachtul privat la New York. Însă, presa internațională speculează că deplasarea are legătură cu iubita acestuia însărcinată, care urmează să nască în primăvară. Iar în New York City aceștia ar fi venit pentru asistență medicală specializată. Cât despre yacht, Abramovici l-a transformat în hotel, iar acum în reședință. Miliardarul nu a optat pentru cazare la vreun hotel de lux, ci a preferat să locuiască pe Elipse pe întreaga perioadă a șederii lor în New York City.

Yachtul oferă mult mai mult spațiu față de o cameră de hotel, peste un personal de peste 80 de oameni care îi stau la dispoziție, sisteme avansate de securitate, sistem anti-rachetă, geamuri cu sticlă antiglonț și un scut laser anti-paparazzi. De asemenea, este încăpător cât pentru 62 de oaspeți, care se pot bucura de un submarin, discotecă, cinematograf privat, două bazine de înot și două helipads.

Gina Rotaru

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: Elipse, Roman Abramovich, Roman Abramovich yacht, yachtul Elipse
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement