Watercar, în 2013 style (foto)

Home « Ambarcatiuni « Sport

Fast and furious... în varianta pe apă! Compania Watercar a creat un prototip nou de mașină amfibie: Python. Și se anunță a fi cea mai rapidă din lume! Are un design atractiv și atinge 60 mph în apă și 60 mph pe șosele, în doar 4.5 secunde! O performanță unică pentru un vehicul amfibie, care vine la un preț peste așteptările pasionaților: 200.000$! Mult, puțin, nu știm! Cert este că Watercar și-a pus deja clienții pe jar, anunțând că vehiculul anfibie se află pe linia de producție, fiind disponibilă din 2013.

Watercar Python este un prototip de ultimă generație, cu distracții nautice incluse! Mașina vine la pachet cu facilități pentru ski nautic, beneficiind de un motor „bazat pe celebrul angrenaj de aluminiu LS Corvette”. Un adevărat hot rod pe apă, construit din cele mai calitative materiale.

Watercar Python, modelul ULTIMATE 2013

Cel mai rapid din lume, Python este un model unicat de vehicul amfibie care îmbină perfect rapiditatea, cu calitatea și confortul sporit! Viteza maximă a mașinii este de 60mph atinși în 4.5 secunde, datorită modelului puternic marca LS Corvette. Pe lângă forță, proiectanții au oferit o atenție sporită detaliilor design-ului. Fiecare șasiu rulant de susținere este din oțel inoxidabil, precum întreaga bază a structurii.

Fiecare componentă a fost construită din cele mai calitative materiale posibile și îmbinate perfect pentru a rezista în fața celor mai aspre condiții. Astfel, compania asigură proprietarul de o combinație de viteză și performanță, nerealizată până acum.

Pe valuri sau pe șosea

Indiferent dacă selectați modul pentru apă sau de teren, performanța este remarcabilă, spun cei de la Watercar. Mașina amfibie reușește să treacă dintr-o lume în alta în cel mai lin mod posibil, proprietarul nefiind nevoit să oprească mașina la intrarea în apă. „Nu există niciun alt vehicul asemănător... în epoca asta...” a declarat fondatorul Watercar. Ușile sunt personalizate și nu permit intrarea apei în vehicul.

Ele sunt montate pentru a sta ușor deasupra nivelului suprafeței apei. Design-ul interiorului este inedit, scaunele din față fiind în stil de căpitan, iar în spate se află o banchetă. Ca materiale, în interiorul vehiculului predomină pielea hight quality, producătorii alegând să meargă pe varianta albă. Însă, culoarea poate fi schimbată în funcție de preferințele viitorilor propietari. Bineînțeles, totul contra-cost.

Construcție handmade

Vă întrebați de unde prețul? Pe lângă performanță, calitate și design, vine producția. O producție care se realizează manual. Fiecare mașină care iese din fabrică este personalizată și este construită meticulor, special pentru proprietar și după gusturile acestuia. Python este prima ambarcațiune de acest tit construită manual, ducând producția la un nivel cu totul nou! Fiecare detaliu, fiecare curbă, fiecare șurub... totul din cadrul acestui vehicul amfibie este construit pentru a fi unic.

Gina Rotaru

Foto: www.watercar.com

 

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: jucarii apa, masina amfibie, masina rapida, watercar
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement