Priveliste unica in mare

Home « Ambarcatiuni « Sport

Cum să ajungi la un nou nivel privind întâlnirile cu creaturile marine? Vă spunem noi: prin inovatorul caiac transparent! Acum poţi privi marea cu alţi ochi fără să fiţi nevoiţi să faceţi scufundări sau să vă aventuraţi în orice alt fel în adâncurile mării. Printr-o singură plimbare cu transparentul caiac veţi avea parte de o experienţă nemaiîntâlnită şi unică.

Futuristul caiac vă va da senzaţia că plutiţi pe apă, că vă înghite marea. Compania Clear Blue Hawaii a venit cu noul design. Imaginea clară de cristal este dată de diferitele panouri de policarbonat care sunt făcute în întregime din plastic transparent. Caiacul este făcut din acelaşi material de policarbonat din care sunt făcute copertinele avioanele de vânătoare şi sticla antiglonţ.

Dacă vrei o astfel de experienţă va trebui să scoţi mult din buzunare. Caiacul Molokini costă 1650 de lire.

Caiacul dispune de două locuri şi în apele limpezi puteţi vedea până la 75 de metri adâncime, oferind o transparenţă de 100%. Este recomandat să exploraţi marea în condiţiile în care oceanul este calm, nu sunt furtuni sau vânt. Compania a dezvoltat un sistem de urmărire îmbunătăţit care este un avantaj când vă aventuraţi pe distanţe mai lungi.

În timpul testelor s-au observat delfini şi diverse vietăţi marine. Cântărind doar 18 kilograme, este mai uşor decât cele mai multe caiacuri făcute din aluminiu sau lemn. Cu adevărat original şi într-o formă unică, caiacul transparent transformă vâslitul într-un mod ireal.

Narcisa Morariu
Sursa foto: 
www.stuffofgeeks.com

Publicat in: septembrie 2014
Etichete pentru acest articol: caiac, transparent, unic, inovatie
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement