Eleganță pură: Bavaria Sport HT 34 (foto)

Home « Ambarcatiuni « Sport

 

Trecem de la yachturi Beneteau de lux, la o nebunie marca bavaria! Iubitori de adrenalină, țineți-vă tari! Compania producătoare de ambarcațiuni a scos pe piață un model nou nouț hardtop, care să îi lase cu gura căscată chiar și pe cei mai înverșunați iubitori de adrenalină! Un proiect realizat într-o cooperare strânsă cu BMW Group DesignworksUSA, o filială a grupului BMW.

 

Iar la așa o combinație de firme, cum să nu iasă un adevărat prototip? Designul exterior elegant și sportiv a modelului SPORT HT 34 a fost proiectată de cei mai mari specialiști ai celor două companii. Motivul acestei afilieri a fost să iasă pe piață cu un proiect de anvergură, care să devină un model în lumea constructoare de yachturi sport! Să nu mai spune de noul hardtop care întrece orice așteptare în materie de inventivitate, calitate și design nonconformist! Iar în aceste condiții, cum să nu ți-l dorești?

Hardtop în stil „open”

Bavaria Sport HT 34 vine cu o capotă demontabilă, rigidă, ce se bucură de un design aparte. Un design care a reieșit din îmbinarea structurii unui BMV cu stilul sport, dar fin, al companiei Bavaria. Hardtop-ul are o zonă mare de fereastre pe părțile laterale. Un punct de vedere tehnic maturizat și funcțional, care provine de la sora ei mai mare, SPORT HT 38. Trapa poate fi deschisă manual cu ajutorul unui soft top integrat. Datorită părților cu ferestre mari și a parbrizului, șoferul are o imagine completă a ceea ce se întâmplă în jurul lui. Și, în același timp, toți oaspeții sunt la adăpost de vânt și vreme nefavorabilă, admirând vederea superbă jurul lor.

Conceptul de spațiu de pe punte rămâne este în stil „open”, fiind atent compus și structurat, pentru a le oferi oaspeților tot confortul necesar pentru relaxare, existând chiar și o zonă de plajă! Cât despre pasionații de senzații tari, se pot bucura de puterea motorului turat la maximum, experimentând adrenalina pe valuri puternice, direct de la pupă! De asemenea, există o zonă de relaxare pentru șase persoane în jurul mesei de la cabina de pilotaj, un centru de wellness, șezlonguri amplasate în spatele parbrizului, un loc suplimentar pentru un co-pilot și o platformă pentru o baie grandoasă. SPORT HT 34 este disponibil de la începutul lunii martie, fiind a treia barcă cu motor Hardtop, după HT 38 și HT 43 din inovatoarea serie SPORT . Vă place?

Gina Rotaru

Foto: Bavaria.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement