Bărci din aluminiu fără motor – prețuri 2013! (foto)

Home « Ambarcatiuni « Sport

2013 a început cu dreptul pe piața de ambarcațiuni din România! Dacă în prima lună a anului lucrurile erau necerte, iar în februarie simțeam o ușoară dezmorțeală, iată că în martie evenimentele au dat startul la vânzări și discount-uri destul de mari! Producătorii români de ambarcațiuni și dealerii aflați în România și-au focalizat atenția pe cerințele majorității! S-a renunțat la yachturi exclusiviste de mii sau, poate, milioane de dolari, în favoarea bărcilor accesibile majorității. Ce avem în 2013 la capitolul aluminiu fără motor? V-am pregătit câteva modele și prețurile aferente lor.

Trecând peste entuziasmul de la Romaero 2013, am sesizat că cei mai mulți expozanți și-au prezentat modelele de ambarcațiuni de dimeniuni medii și mici, cu prețuri ușor trecute peste mediu. Probabil, aceasta a fost cerința întrucât în cadrul expoziției, vânzările au tins către acest segment: bărci de pescuit și șalupe. Bineînțeles, cu toții am admirat yachturile de dimensiuni medii, însă potențialii cumpărători și-au îndreptat privirile mai mult către bărci din aluminiu fără motor și șalupe. Cum vor decurge vânzările după Salonul Nautic Internațional București 2013 și către ce sector se îndreaptă? Rămâne de vâzut! Până atunci, să vedem la bărci din aluminiu fără motor avem în 2013 și la ce prețuri.

Linder Aluminium Boats

O companie producătoare, care vinde în România prin intermediul American Nautic. Anul acesta, și-au expus în cadrul expoziției de la Romaero opt tipuri de bărci din aluminiu fără motor. Toate gri cu nuanțe de albastru, după cum ne-a obișnuit firma, la mai toate tipurile de ambarcațiuni realizate. Pentru 2013, compania a creat cinci tipuri de bărci „Sportsman” cu dimensiuni cuprinse între 11,6 ft și 14,7 ft, cu prețuri cuprinse între 2249 de euro și 8556 de euro, TVA inclus. De asemenea, pe piață s-au lansat și două modele de „Fishing”, una de 13,2 ft, la prețul de 2294 cu TVA inclus (410 Fishing), iar cealaltă de 2945 cu prețul de 2945 de euro cu TVA inclus (440 Fishing). Ambarcațiunile sunt simple, rapide și ușor de transportat și depozitat, fiind destinate în mate parte pescarilor.

Incas Aluminium Canoes

Aceeași companie, același dealer, însă un alt design și prețuri ceva mai mici! Modelele lansate în 2013 sunt tot dina luminiu și fără motor, dimensiunile lor variază între 15,3 ft și 17,2 ft, iar prețurile sunt între 1364 euro și 1922 euro cu TVA. Mai exact, avem modelul „Inkas 465” (15,3 ft lungime și 1612 euro), „Inkas 465 L” (15,3 ft lungime și 1364 de euro), „Inkas 495 (16,2 ft lungime și 1798 de euro) și „Inkas 525 (17,2 ft lungime și 1922 euro). Aceste modele sunt pentru plimbări relaxante pe mare, singur sau împreună cu familia, fiind o opțiune de luat în seamă datorită calității, greutății foarte mici, spațiun destinat depozității și a prețului destul de convenabil.

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement