Șalupele anului 2013 (foto)

Home « Ambarcatiuni « Sport

2012 a fost anul noilor șalupe de viteză la Expo Surf, organizat în Orlando! Doar ce am intrat în ultima lună din toamnă, iar producătorii au expus deja noile șalupe de viteză, ce vor fi lansate în 2013! Nu doar pentru a-și etala noile ambarcațiuni, ci pentru pune pe jar potențialii clienți! Un marketing de excepție, realizat pentru șalupe de viteză de ultimă gererație, a celor mai cunoscute firme internaționale. V-am pus pe jar? Atunci haideți să aruncăm o privire la cele mai iscusite șalupe de viteză ale anului 2013.

Companiile care s-au prezentat la eveniment și și-au prezentat modelele de ambarcațiuni pentru 2013 au fost MasterCraft, Moomba, Centurion Boats, Tige, Malibu Boats, Supra și Nautique. Iată ce șalupe de viteză ne-au atras nouă atenția:

MasterCraft X10

Cu o lungime de 6,5 metri, noile șalupe de viteză sunt perfecte pentru practicanții sporturilor extreme. Vin cu un nou design, care a ascuțit nu doar pupa ambarcațiunii, ci și coca, special pentru practicarea ski-ului nautic sau a subwing-ului. Aceste șalupe de viteză sunt foarte ușor de manevrat, fiind dotate cu o singură cârmă pentru șofer și având mult spațiu de depozitare.

Supra SA 550

Sunt șalupe de viteză lungi de 6.9 metri, care nu dispun de o cocă generoasă, dar se laudă cu un profil elegant. Liniile design-ului seamănă cu cele ale modelului SA 550 Ferrari, iar motorul are pompe de 6,l litri și 550 de cai putere. Dacă până acum compania Surpa ne-a obișnuit cu modele și culori conservatoare, precum cea a blănilor naturale, în 2013 vine cu nuanțe puternice și mate, peste care se aplică un strat de gel lucitor. Cea prezentată la Expo Surf a fost albastră.

Centurion FX 22

Are un design-arc larg, similar cu o punte de barcă, oferind destul de mult spațiu pentru pasageri. Coca noii șalupe de viteză crează curenți puternici pentru practicarea sporturilor precum wakeboarding și surf. Compania Centurion, lider al sportului nautic de adrenalină, a inclus chiar și un stâlp la cadrul pupei pentru mai multă fiabilitate în practicarea surfing-ului.

Tige Z3

Aceste șalupe de viteză, lungi de 75 de metri și late de 2.5 metri, oferă foarte mult spațiu pasagerilor, chiar și la cârmă. Este dotat cu 16 scaune, așezate după un design curbat. Este lăudată pentru facilitățile pe care le oferă pasionaților de sporturi precum wakeboard și surf.

Malibu Wakesetter 24 MXZ

Are 7.5 metri lungime, 2.5 metri lățime și este făcută pentru a face valuri. Iar pentru clienții iubitori de surf, Malibu dispune de Poarta Surf, ca o opțiune. O poartă atașată la cadrul pupei, prinsă de o parte și de cealaltă a ambarcațiunii. Prin ajustarea direcției porții, aveți posibilitatea să practicați surf, fie din spate le ambarcațiuni, fie din lateralele ei. O idee inedită, care a prins imediat la publicul țintă!

Nautique G25

Al doilea model din seria G al companiei Nautique, G25 este pur și simplu una dintre noile șalupe de viteză cu o performanță de top, care oferă spațiu din abundență pentru familie sau prieteni. În special, pentru aceia dintre ei care iubesc ski-ul nautic și wakeboard-ul. Are o lungime de 7.6 metri, o lățime de 2.5 metri și spațiu pentru îmbarcarea a 19 persoane. Coca are un design profund, care crează spațiu din abundență pentru depozitare, oferind totodată posibilitatea de a practica cu plăcere și ușurință wakeboarding sau surfing.

Gina Rotaru

Foto: www.boatingmag.com

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement