Canoe cu vedere subacvatică!

Home « Ambarcatiuni « Pneumatice

Excursie pe mare cu totul inedită? S-a făcut! Vă prezentăm fundul mărilor... prin podeaua unei canoe! Nu glumim, ci am descoperit o nouă invenție, care îți dă peste cap imaginația! Un nonconformist a reușit să contruiască primul canoe din sticlă, cu priveliști de neegalat! Motivul: a vrut să vadă suprafața, dar și dedesubturile apelor. Ce a ieșit: priveliști panoramice... de pretutindeni! Vă încumetați la o asemenea plimbare?

 

Noi DA! Ambarcațiunea oferă o vedere de neegalat a oceanului și a animalelor marine care se perindă pe lângă și sub barcă în timpul navigației! Cristal Canoe, cum au denumit-o producătorii, este ușoară, pliabilă și total transparentă. Vine la pachet cu două vâsle din lemn și este încăpătoare pentru două persoane! Constructorii spun că este o canoe perfectă pentru plimbările în larg, în perioadele de vară, în special în zonele exotice, unde poți admira mii de specii de pești multicolori.

Sticlă antiglonț

Canoe Crystal Clear are curbe elegante, care ajută la vizualizarea profundă a oceanului.Deși este confecționată din policarbonat, un material utilizat și la producția de sticlă antiglonț, ambarcațiunea este destinată navigației în ape calme. Deține un cadru intern din aluminiu anodizat, care este complet detasabil. Astfel, ambarcațiunea poate fi depozitată și transportată cu o mai mare ușurință. Ea cântărește doar 18 kg și poate fi transportată cu lejeritate de două persoane. Și, pe cât este de micuță, pe atât de rezistentă! Ambarcațiunea poate transporta pe ape calme în jur de 224 kg. Ceea ce o transformă într-o canoe perfectă pentru excursiile de-o zi în largul mării sau pentru traversarea unro insule, cu tot cu bagaje.

Sticlă la 2,243 de dolari

Să nu credeți că dacă e micuță, este și ieftină! Crystal Canoe este comercializată cu nu mai puțin de 2.243 de dolari! Iar motivele sunt evidente: pe lângă materialele extrem de rezistente din care este confecționată, ambarcațiunea este pliabilă și... este singura de acest fel pe piață. Deocamdată... Spun asta pentru că, la câteva zile de la apariția ei, se anunță noi prototipuri, care ar urma să acapareze frumusețea Crystal Canoe. Cu toate acestea, noi suntem sceptici! Originalitatea rămâne originalitate, iar copiile nu sunt întotdeauna pe măsura calității originalei. Chiar dacă prețul va fi ceva mai mic, adevărații pasionați de navigație vor opta către calitate, confort și siguranță! Iar Crystal Canoe le are pe toate, din plin!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiuni pneumatice, caiac, canoe
Inapoi la categoria «« Ambarcatiuni

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement